Royal Run - Fællestræning i Låstrup

I foråret 2025 kommer Royal Run til Viborg, og hvem i vores lokalområde vil ikke gerne opleve det.

Royal Run har 3 distancer til enten gå eller løb. Det er "One Mile" (1,6 km), 5 km eller 10 km. Billetter til Royal Run kommer til salg i november måned 2024 og forventes revet væk. Det er derfor en god idé at få prøvet formen af, så man kan danne sig et realistisk billede af ens ambitionsniveau. 

Det er ikke nogen hemmelighed, at det er lettere at komme ud af fjerene, hvis man har aftaler med andre om løb. Borup IF genopliver for en stund løbeklubben "BIF Runners" og holder lørdag den 5. oktober 2024 kl. 0900 et opstartmøde, hvor interesserede kan aftale fælles træning her i efteråret 2024 og igen i foråret 2025. 

Der er fokus på, at alle skal kunne være med og at det er muligt at få en langsom optræning, så overbelastningsskader undgås. Derfor starter de fælles træninger allerede her i oktober, så interesserede kan træne sig op fra 0 til 5 km her i efteråret og så eventuelt tage skridtet videre fra 5 til 10 kilometer efter nytår. 

Husk det er sundt at træne og det er sundt at have fællesskaber. BIF Runners har fokus på begge dele, så ud over de fælles træningsdage, vil der være sociale tiltag på programmet. Det er alt fra simple "tredje halvleg" med en øl eller sodavand efter træningen til fælles morgenmad eller udflugter til nabobyer for at prøve deres løberuter. Alt dette aftaler vi nærmere ved mødet i Borup IF Klubhus, Låstrupbakken 10, 8832 Skals på lørdag. 

Mødet lørdag den 5. oktober kl. 0900 er først og fremmest en forventningsafstemning og et møde, hvor vi vejrer stemningen for den nye aktivitet.

Mødet starter med fælles morgenmad kl. 0900, derefter fælles information og vi slutter af med en gåtur, hvor én af vores 5 km ruter vises. Dem der allerede er i gang med at løbe kan med fordel løbe først og derefter deltage i fælles morgenmad og information. 

Vores drøm er at vi kan stille et hold fra vores lokalområde til Royal Run i 2025 med den sidegevinst, at Låstrup og Nr.Rind kommer til at vinde lokaldysten 2025 enten på flest kilometer pr. indbygger eller på bedste fremgang i forhold til 2024. 

Vi håber på god opbakning til mødet og til den fælles aktivitet. 

Se info om løbeklubben på facebook via dette link. 

Tilmelding er ikke nødvendig, men giv gerne et hint til Morten på tlf. 41783523, så vi har en idé om, hvor mange rundstykker, der skal købes. 

I bedste sportslige hilsener

BIF Runners