Referat Borup IF serie 3 ude mod Nørager-Rørbæk IF

Lørdag eftermiddag var Borup draget afsted mod Nørager hvor et noget afbudsramt mandskab, skulle forsøge at tage 3 point med hjem. Det blev dog en kamp hvor Borup manglede skarpheden i begge felter.

1 halvleg startede Borup dårligt ud. Holdet var ikke rigtig mødt op til start, hvor intensiteten manglede og kvaliteten i afleveringerne det samme. Nørager stod godt defensivt når Borup havde bolden og gjorde det svært for udeholdet at komme igennem til gode chancer.

Borup kom bagud både 1-0, 2-0 og 3-0 efter bare 30 minutter hvor holdet havde det svært mod Nøragers fysiks stærke angreb. Dog kom Borup igang med at få sat mere aftryk på spillet i de sidste 10 min af kampen. Borup kom endelig på måltavlen til 3-1 på et hjørnespark der blev slået fladt ind og fandt Malthe Trinderup, der iskoldt knaldede bolden ind lige under overliggeren.

2 halvleg startede meget lige ud hvor spillet dog ikke var det kønneste. Desværre scorede Nørager 2 hurtige mål i det 54 og 57 minut, der gjorde det noget svært at se for Borup holdet hvordan de skulle komme tilbage i kampen, nede med 5-1.

Nørager trak sig mere tilbage på banen. Det gjorde Borup kunne satse mere den sidste halve time. Borup fik dog hurtigt reduceret til 5-2, hvor en god bold i dybden fra Magnus Elkjær fandt Henry Elkjær, som hurtigt ser at målmanden er langt ude af målet og får sparket bolden over ham og i mål.

Efter scoringen forsatte Borup med at presse på Nøragers mål. Flere store chancer kom holdet frem til men skarpheden og de sidste marginaler manglede i feltet.

Borup nåede dog at få scoret et enkelt mål inden slutfløjt. Igen fik Henry en lang bold i dybden og igen var målmanden langt ude af målet. Henry scoret sikkert ved at lobbe bolden over målmanden, ja nærmest en tro kopi af 5-2 målet.

Mere blev det ikke til for Borup og holdet måtte gå fra banen med et træls 5-3 nederlag. En skidt kamp hvor holdet havde det svært defensivt og manglede skarpheden i front.

Kampens spiller blev Henry der med 2 mål fik flest stemmer af holdkammeraterne.

Næste kamp er på hjemmebane mod Strandby IF lørdag kl. 13:00