Referat Borup If serie 3 ude mod Hornum IF

Lørdag eftermiddag var Borup igen taget en tur nordpå hvor holdet skulle spille mod Hornum IF. En modstander som Borup ikke har mødt i en del år efterhånden. Til dagens kamp var cheftræner Jesper Lindegaard tilbage på grænsværen efter et par dage væk med arbejde.

Kampen startede med lige hvor Borup dog kom frem til 2 rigtig gode muligheder. Begge tilfaldt Jesper Lindegaard på kanten af feltet men desværre gik begge forsøg forbi målet. Hornum kom lidt bedre med i kampen via hårdt fysik spil. Det havde Borup det lidt svært med at håndtere og måtte se Hornum bringe sig foran 1-0 efter 18 minutters spil. Hornum blev tildelt er frispark på kanten af feltet som dog så noget tyndt ud. Sparket bliver i første omgang reddet op på overliggeren af Tobias Sloth, men returbolden falder ud til en Hornum spiller der sikkert kunne sparke den i mål.

Hornum forsatte med at have spilovertaget og pressede højt når Borup fik vundet bolden. Det gjorde at Borup havde svært ved at få sat sit offensive spil ordentligt op, hvor mange afleveringer og dybe stikninger ikke helt lå hvor de skulle.

Hornum kom desværre foran 2-0 kort før pausen, igen på et frispark. Denne gang blev bolden slået ind i Borup bagrum, hvor Hornum kommer højest op og kunne heade den på tværs til en umarkeret spiller, der helt fri sparkede bolden ind. Det må bare siges at Hornum var bedst på standart situationerne, hvor deres højde og fysik gjorde ondt på Borup.

Pausen blev brugt på at snakkede tingene igennem og få lavet nogen taktiske justeringer, så holdet kunne komme tilbage i kampen.

Borup kom os bedre ud til 2 halvleg, hvor man blev mere dominerende på bolden. Dog manglede den sidste skarphed og overskud til at gøre chancerne rigtig farlige. Kampen bølgede frem og tilbage men desværre var det Hornum der kom foran 3-0 efter 68 minutters spil. Det så rigtig svært ud for Borup nu, men holdet blev ved med at tro på at de kunne komme tilbage i kampen. Store chancer tilfaldt Oskar og Henry men Hornums målmand diskede op nogen flotte redninger. Det blev dog ikke rigtig til mere end for Borup, hvor kræfterne til sidst var sluppet op. Hornum lukkede og slukkede kampen til 4-0 få minutter før tid på et landskud tæt fra midten. Hornums angriber tog chancen og sparkede på mål, hvor Tobias blev fanget noget langt ude af målet.

Første nederlag i efterårssæsonen til Borup, som nok os må siges at være fortjent. Holdet manglede den sidste energi og skarphed i begge felter, og det blev straffet af et godt spillende Hornum hold.

Kampen var os afslutning på første halvedel af efterårssæsonen, hvor Borup har mødt alle hold i puljen. Det må siges at være en yderst tilfredsstillende første halvdel, hvor Borup har fået skrabet 16 point sammen og kun 2 point fra Gundersted på 1 pladsen. Især taget i betragtning af mange skader i truppen og 3 nye spillere der skulle spilles ind på holdet.

Næste kamp er på udebane mod Løgstør. Kampens bliver spillet på lørdag med kampstart kl. 13:00

Se flere fotos fra kampen via dette link.