Referat Borup IF serie 3 hjemme mod Farsø-Ullits IF

Lørdag var Borup tilbage på grønsværen efter en friweekend i det Løgstør havde meldt afbud i forrige weekend. Dagens modstander fra Farsø/Ullits IK kunne med en sejr over Borup komme længere væk fra playoff pladsen til serie 4. Nedrykningspladserne i puljen ligner mere og mere at være afgjorde, da Strandby IF og Løgstør IF har svært ved at skrabe mandskab og point sammen.

Tilbage til dagens kamp i Borup, ja så kom hjemmeholdet rigtig godt ud til kampen. Man fik sat sig hurtigt på spillet og lukket ned for Farsø’s forsøg på mange lange bolde op på deres angriber. Efter flere gode muligheder til Borup i indledningen, kom forløsningen i det 14 minut. Oskar Skovgaard blev sat godt op på venstrekanten via en flot aflevering fra Steffen. Oskar driblede afsted mod baglinjen og med en fin aflevering ind foran målet fandt han en helt fri Henry, der sikkert sparkede bolden i kassen.

Borup blev ved med at presse Farsø højt i banen og det gav pote efter 38 minutter. Borup vandt bolden højt på banen og slog bolden ind i feltet. En dårlig clearing fra Farsø’s forsvar faldt lige ned i fødderne på Magnus Elkjær. Han tog en hurtig beslutning og sparkerede på mål lige udenfor feltet. Det må siges at han ramte den lige røven.. for bolden dykkede lige under overlæggeren uden chance for målmanden. Et kanon mål af Magnus som os modtog flot applaus fra publikum.

Minuttet efter var det tæt på at blive 3-0 til Borup. Oliver Nissen prøvede at gøre Magnus kunsten efter med flot langskud men desværre ramte bolden toppen af overlæggeren og gik lige over mål.

Bedst som Borup følte de havde kampen under kontrol fik Farsø reduceret til 2-1 på et frispark lige før pausen. Bolden bliver slået i feltet og en miskommunikation mellem flere spillere fra Borup, gjorde at Farsø noget nemt kunne score på et hovedstød.

Efter pausen kom Farsø meget mere med i kampen og man kunne se at deres scoring havde givet dem blod på tanden. Borup kom sløvt ud til 2 halvleg og hang i flere situationer noget efter.

Farsø bragte sig tilbage i kampen med en udligning til 2-2 efter 57 minutter, på et langskud der desværre når at blive rettet af, så Tobias i målet er uden chance for at rede den. Det var et Wakeup Call til Borup der nu skulle prøve at komme tilbage på sporet og finde de samme takter frem fra 1 halvleg.

Det lykkes for Borup der med 18 tilbage af kampen igen bragte sig foran. Jesper Lindegaard modtager et indlæg i feltet lige foran målmanden. Jesper sparker i første omgang bolden lige ind på målmanden, men opfanger returbolden hurtigt og med møje og besvær får han prikket bolden ind over stregen. Ikke det kønneste mål fra Jesper men et utrolig vigtigt et. For det gav lidt mere luft og tro til Borup, der flere gange efter scoringen kom frem til fine muligheder. Det blev Henry der afgjorde kampen til Borups fordel da han - på et flot oplæg fra Jonas Hauris - modtog bolden på kanten af feltet, og med et enkelt træk ind mod målmanden, sparkede Henry bolden sikkert flat forbi ham.

Borup kunne dermed gå i omklædningsrummet med endnu en sejr, som dog var noget hårdt tilkæmpet efter en dårlig start på 2 halvleg. Det skal dog ikke overskygge den gode præstation i 1 halvleg og det flotte comeback holdet leverede. Dermed holder Borup fart i toppen af puljen, hvor holdet med 22 point kun er 2 point fra Gundersted og Hornum, der begge har 24 point efter 9 kampe.

Kampens spiller blev Oskar med flot indsats både offensivt og defensivt.

Næste kamp er på udebane mod Nørager/Rørbæk IF lørdag kl. 13:00

Se flere fotos fra kampen via dette link.