Referat Borup IF serie 3 hjemme mod Aars IK

På hjemmebane torsdag aften skulle Borup forsøge at forsætte den gode stime af sejre, da Aars IK kom på besøg. Med en sejr kunne hjemmeholdet spille sig op på puljens 1 plads da Hornum tidligere på ugen tabte til Gundersted. Til dagens opgør var Borup uden cheftræner Jesper Lindegaard, der var fraværende grundet fejring i København af Danmarks Udsendte.

Det var dog ikke til at se i kampens indledning at Jesper var fraværende på midtbanen. Borup holdet kom godt ud til opgøret og satte sig hurtigt på spillet. Flere gode chancer blev det til for Borup, der allerede kom foran 1-0 efter 9 min spil. Magnus Elkjær fik opsnappet bolden på midtbanen efter en flot forsvarsspil fra Borup. Han ser hurtigt at brormand Henry er stukket afsted i dybden og for tiden med den målform Henry er i, så betyder tit mål hvis han får chancen. Magnus for sendt ham afsted med kanon aflevering nedad venstrekanten og Henry scorede sikkert til 1-0.

Borup forsatte med at stå godt på banen og tillod ikke mange chancer imod eget mål. Flere gode chancer fik Borup spillet sig til, blandt andet en friløber til Oskar der uheldigt ramte den forkerte side af stolpen. Det blev dog fortjent til 2-0 Borup efter 37 minutters spil. Igen ser Magnus Elkjær sit snit til at gøre brormand farlig. Henry sætter højrebacken fuldstændig til vægs og kommer fri alene med målmanden. Henry løber nemt forbi ham sparker bolden i kassen til 2-0.

Aars laver nogen ændringer efter scoringen der gør at Borup bliver presset længere tilbage. En enkelt gang er det ved at blive farligt foran Borups mål, men noget klumpspil ender heldigvis ud til Borup fordel og bolden blev sparket væk. 

I pausen fik dagens træner team bestående af en tidligere træner i Borup, Niels Klausen og holdleder Christopher Justesen lavet nogen få ændringer, der gjorde at Borup igen kom mere med i kampen. Aars forsatte med at prøve at slå lange bolde bagom Borup bagkæde, men stort set alt blev clearet af et virkelig godt spillende forsvar.

Hjemmeholdet lukrerede mere og mere på omstillinger, da den varme sommeraften tog hårdt på kræfterne. Det gav pote efter en times spil da - ja hvem ellers - Henry Elkjær fik en god mulighed på venstrekanten. Chancen så dog ikke stor ud og nærmest død, men et hurtigt træk ind omkring halvcirklen af det store felt gjorde at han lige akkurat fik nok plads til at afslutte og selvfølgelig score til 3-0. Sæsonens andet hattrick fra Henry Elkjær der lige pt er svær at stoppe.

Alfred lukkede og slukkede kampen til 4-0 med et sublimt rush op igennem midten med bolden. Aars forsvarsspillere prøvede ihærdigt at stoppe ham, både med lovlige og knap så fine metoder, men lige lidt hjalp det. Alfred kom igennem og scorede sikkert med hårdt fladt spark forbi målmanden.

Borup kørte føringen hjem sikkert og vandt fuldt fortjent opgøret 4-0 over Aars IK.

Kampen spiller blev endnu engang fortjent Henry Elkjær. Dog skal forsvaret også nævnes som nok spillede sæsonens bedste kamp, anført af Frederik og nytilkommet Philip i midterforsvaret

Næste kamp er allerede lørdag den 7. september kl. 1400 på udebane mod en af puljens andre tophold i form af Hornum IF. Igen kræves en sejr, hvis Borup skal bevare førstepladsen i puljen. 

Annoncesponsor for dette opslag er: