Referat serie 3 - Borup IF hjemme mod Hornum IF

Sæsons sidste kamp for Borup blev spillet lørdag på hjemmebane mod topholdet Hornum, der sidste weekend kunne fejre oprykning til Serie 2 efter en flot 7-3 sejr over Gundersted, samtidigt med at Borup tabte i Aars. Borup skulle dermed ud og revanchere sidste uges nederlag, samtidigt med at man skulle forsøge at blive på puljens 2 plads, der giver adgang til playoff kampene om oprykning til Serie 2.

Kampen begyndte meget jævnbyrdigt hvor begge hold stod godt på banen og gjorde det svært for modstanderen at komme igennem til chancer. Kampens første store chance tilfaldt Oskar Skovgaard der er tæt inde under mål fik en stor chance. Han sparker desværre lige over mål efter at være blevet presset hårdt af Hornums forsvarsspiller. Muligheden opstået efter et flot indlæg fra højkanten som havde fortjent bedre skæbne. Kort tid efter får Hornum næsten en identisk chance, hvor et indlæg fra højkanten bliver sparket fladt ind i feltet og til selv sparker han den på overliggeren. Resten af halvlegen fortsætter med halve chancer til begge hold uden dog at nogen bliver rigtig farlige.

Anden halvleg starter som første halvleg sluttede. Både Borup og Hornum stod solidt i defensiven og gjorde det rigtig svært for hinanden at skabe chancer. Dog over to horn om lidt af spillet jo længere vi kom ind i 2 halvleg. Borup gav mange hjørnespark væk til Hornum hvor flere forsøg var meget nærgående omkring Tobias målet. De blev dog afværget stort set hver gang at Tobias Slot som stod en rigtig flot kamp i målet. Hornum var dog yderst tæt på at bringe sig foran 0-1 på et hjørnespark da et indlæg blev headet på overliggeren.

Som kampen skred frem blev Borup nød til at satse mere offensivt, da Gundersted var foran i Farsø. Borup skulle nu bruge en sejr for at blive på 2 pladsen i puljen og derfor satte man Frederik Hvid op i angrebet for at bidrage med noget fysik. Han fik DEN ene chance som holdet håbede på, da han kom fri foran mål og var nærmest alene med målmanden. Han sparkede dog bolden lige over målet til stor ærgrelse for både ham selv og resten af stadion.

Det blev ikke til mere i kampen og dermed måtte Borup nøjes med et uafgjort resultat på 0-0 som ikke var nok til at tage puljens 2 plads da Gundersted vandt 3-2 i Farsø.

Ærgerlig afslutning på sæsonen hvor holdet hele sæsonen har lagt med i toppen. Holdet havde håbet på mere men man kan os være stolte af pointhøsten og det spil man har lagt for dagen i rigtig mange af kampene.

Nu går holdet på en velfortjent vinterpause hvor vi håber på at de spillere med små skader kan blive dem kvit så holdet står skarpt til første træning i februar.

Kampens spiller blev Bastian B. Terp der leverede en flot kamp på midtbanen.

Holdet og trænerstaben vil også gerne takke for den flotte opbakning, der har været igennem hele sæsonen, både på hjemme og udebane.

Husk der er afslutningsfest for alle i og omkring Borup d. 16 november i Låstrup Forsamlingshus kl. 18:30.

Se flere fotos fra kampen via dette link.