Referat Borup IF serie 3 hjemme mod Gundersted IF

Endelig var Borup tilbage på grønsværen efter sidste weekends aflyste kamp mod Strandby IF, der ikke kunne stille hold.

Borup havde os noget der skulle ud og revancheres efter nederlaget til Nørager/Rørbæk, hvor holdet spillede nok sæsonens dårligste kamp.

Det var et Borup mandskab der kom godt fra start og satte sig hurtigt på kampen. Hjemmeholdet havde meget kontrol på bolden, men et solidt Gundersted mandskab gjorde det svært for Borups offensive spillere at komme igennem deres kæder. Gundersted havde kampens første store chance da Frederik Hvid noget klodset ikke fik afleveret bolden til Gundersteds angriber oppe omkring midten. Han kom hurtigt afsted mod Borups mål, men heldigvis var Frederik hurtig over ham igen og fik presset ham så hårdt at afslutning gik forbi mål.

Kort tid efter var det så Borups tur til at blive farlige i modstanderens felt. Efter godt 30 minutters spil kom Alfred ind i feltet med et flot træk og så måtte Gundersteds forsvarsspiller trække i håndbremsen og nedlægge Alfred. Dagens dommer Gert Aaby fløjtede konsekvent og plejede på pletten. Klart straffespark til Alfred som Gundersted spillerne dog noget voldsomt brokkede sig en del over. Magnus Elkjær lage bolden på pletten og sparkede bolden sikkert i kassen til 1-0. Resten af halvlegen kontrollerede Borup flot og holdene gik til pause ved stilling 1-0.

2 halvleg startede ikke godt for Borup. Efter bare 5 minutter fik Gundersted udlignet til 1-1. Steffen Fredriksen lavede klassisk “Jesper Olsen” og fik spillet en Gundersted angriber helt fri foran Tobias Sloth i målet. Ham scorede sikkert og bragte Gundersted tilbage i kampen. Det tog noget tid for Borup at få rystet målet af sig og Gundersted havde flere halve chancer som sagtens kunne have resulteret i mål. Men som anden halvleg skred frem kom Borup mere og mere med igen. Der blev kæmpet flot af hele holdet som til tider havde det svært mod Gundersteds mange fysisk stærke spillere. Kampen lignede længe en deler mellem de to hold, som Gundersted nok ville være mest tilfredse med taget stillingen i betragtning. Borup ville det dog anderledes og pressede på. Det gav pote 5 min før tid da Henry Elkjær blev sendt afsted mod mål på en flot aflevering fra midtbanen. Han trak forbi forsvaret og fik egenlig ikke sendt noget særligt godt spark afsted mod mål. Marginalerne var bare på Henrys side i situation da Gundersteds målmand nok må siges at lave et drop. Bolden blev sparket nærmest direkte på målmanden men går lige forbi hanskerne og i mål til 2-1. Både Borups bænk og de mange tilskuere brød ud i stor jubel.

Nu skulle kampens resterende minutter kæmpes hjem for Borup. Holdet holdte stand og kampen ende med en sejr på 2-1 til Borup. En kanon indsats af hele holdet som virkelig fik revancheret kampen fra Nørager, med god fight og flot spil.

Kampens spiller blev fortjent Oliver Nissen der trak hele 12 stemmer fra holdkammeraterne.

Dermed er Borup tilbage i på 2 pladsen i gruppen, med kun 1 point op til Hornum der spillede 2-2 mod Nørager. Det må siges at blive en spænende afslutning på sæsonen med kun 2 runder igen.

Hornum på 1 pladsen med 29 point, Borup på 2 pladsen med 28 point, efterfuldt af Gundersted på 3 pladsen der også har 28 point, men der er Borup bedre indbyrdes med 2 sejre.

Det bliver utrolig spænende at se hvordan det ender, for hvis Borup vinder ude mod Aars og på hjemmebane i sidste spillerunde mod netop Hornum så rykker Borup op i serie 2 til foråret.

Der dog mange scenarier i spil, så holdet tager en kamp af gangen og så må vi se hvordan det ser ud når dommeren har fløjtet af mod Hornum.

Næste kamp for Borup er på udebane i Aars på lørdag kl. 14:15.