Tak for fantastisk opbakning til Lokaldysten

Morten Nielsen fra Borup Idrætsforening bød velkommen til lokaldysten 2024

Torsdag den 16. maj 2024 holdt Nr.Rind Borgerforening, Låstrup Lokalråd og de 2 byers fælles Borup Idrætsforening lokaldyst fra Nr.Rind Forsamlingshus. Morten Nielsen bød velkommen til arrangementet og René Storgaard Madsen forestod opvarmning af deltagernes led, inden aftenens fysiske udfoldelse. 

I Lokaldysten dystes om at få flest mulige af de deltagende lokalområder til at gå, løbe eller cykle flest kilometer. Med andre ord en dyst i lokal opbakning til arrangementer. Nr.Rind og Låstrup har i fællesskab deltaget i lokaldysten i 2019, hvor lokalområdet vandt dysten og i 2022, hvor lokalområdet kom på en flot 3. plads. 

Ud over at gå eller løbe på 1 eller 4 kilometerruter, var der mulighed for at cykle på en 7 kilometer rute i den flotte natur omkring Nr.Rind. Ca. 75 lokale borgere var mødt frem til arrangementet, og der blev givet gas på ruterne, så arrangørerne håber det bedste. Foreløbig havde alle deltagerne en hyggelig dag ved Nr.Rind Forsamlingshus, og der blev slået et slag for sundheden for de mange motionister. 

SUB88 stillede med et hold af frivillige forældre, der havde engageret Munk Catering til at hjælpe med at sælge mad og drikkevarer til deltagerne. Overskud fra alt salg af pølser, kaffe og kage går ubeskåret til en fodboldtur til Holland i foråret 2025. 

Fra arrangørerne skal lyde en kæmpe tak til alle, der har været involveret i arrangementet. Alle tog fat, da der skulle ryddes op, så selv om det var et stort arrangement, så var alt ryddet op kl. 2030 til stor tilfredshed for arrangørerne, der er fra henholdsvis Nr.Rind og Lynderup Borgerforening og Låstrup Lokalråd med velvillig udlån af materiale fra NrRind Forsamlingshus. 

Se flere billeder fra KURT Elkjær viai dette link.