Referat SUB 09 Jyllandsserien mod Ørslevkloster IF

Fredag aften var der lokalopgør på Borup stadion. Aftenens modstander Ørslevkloster IF var inden dagens kamp placeret på en 2. plads i rækken. Vejret var fantastisk, banen stod flot og nyklippet, grillen var tændt og der mødte mange forventningsfulde tilskuere op både fra SUB og ØK. Der var i den grad lagt op til et lokalbrag hvor ingen af holdene ville give sig.

Det blev også en fantastisk aften og specielt for SUB pigerne.

Kampene startede i et højt tempo hvor SUB pigerne pressede ØK højt de første 15 min. Det stod klart at SUB pigerne var opsatte på at revanchere fra det første opgør som blev vundet af ØK med 2 – 1.

Efter de første 15 min. Blev kampen mere lige dog med en del hårde dueller på midtbanen. SUB var konstant over ØK’s opspil hvilket tydeligt frustrerede ØK pigerne. Midt i halvlegen lykkedes SUB med det høje pres og Tilde Vadsholt blev spillet fri på kanten som kvitterede med en scoring 1 – 0 til SUB. Dommeren mente dog, at Tilde var i en ulovlig position ved boldmodtagelsen så målet blev annulleret for offside , hvilket i manges øjne virkede som en ”tynd” kendelse. Kort efter pådrog SUB’s Emma Langager sig en skade som desværre lignede en alvorlig en af slagsen. Vi håber det bedste for Emma og krydser fingre for at skaden er mindre alvorlig end først antaget.

Kort før pausen fik SUB et hjørnespark som Sissel Madsen dirigerende direkte i mål, denne gang uden indvindinger fra dommerens side 1 -0 til SUB.

I anden halvleg fortsatte SUB pigerne den høje intensitet, der blev kæmpet om hver eneste bold og ØK’s ellers flittig scorende angreb blev lukket flot ned. SUB pigerne havde endda flere næsten og lige ved chancer, men den forløsende 2 – 0 scoring lod vente på sig helt frem til overtiden hvor det endelig lykkedes at lukke kampen efter et hjørnespark.

Alt i alt en rigtig fighter indsats af SUB pigerne som nu har vundet 3 kampe i træk.  Der var naturligvis stor glæde efter kampen.

En stor tak til de mange fremmødte tilskuere, dette betyder meget for hele holdet.

Kampens spiller blev Ida Ø. Som kom ind i forsvaret og virkelig stemplede ind.

Næste kamp er fredag den 24. maj mod topholdet Lemvig, kampen spilles i Skals.