Referat serie 3 - Løgstrup G&IF - Borup IF

Fredag aften var Borup igen i aktion. Denne gang på udebane i Løgstrup, hvor hjemmeholdet skulle prøve at få revanche fra 3-1 nederlaget tidligere på sæsonen i Borup.

Det var da os Løgstrup der kom bedst ud til opgøret og scorede allerede i det 4 minut. Et indlæg bliver slået ind i feltet og Kasper Ambrosius for desværre sparket bolden i eget net i stedet for til hjørnespark.

En dårlig start fra Borup der slet ikke var klar fra start. Udeholdet kommer dog til nogle halve chancer uden rigtigt at blive farlige. Løgstrup var til gengæld farlige foran målet. Først reddere Tobias flot en chance stregen efter et indlæg fra højrekanten, men få minutter senere var han uden chance for at redde bolden, og måtte se bolden gå i mål til 2-0. Igen et indlæg fra Løgstrups højrekant der fandt en helt fri angriber, der sikkert kunne score til 2-0.

Herefter vente spillet sig og Borup kom mere med i opgøret. Alfred opsnapper bolden fra hans højrekant og spiller Magnus Elkjær fri som sikkert reducere til 2-1.

Det satte Borupholdet i gang og gav en tro på at der var mere at komme efter i opgøret.

Jesper Lindegaard får bolden midt på modstanderen banehalvdel og finder en helt fri Henry Elkjær der score til 2-2. Knap var bolden givet op igen før der stod 2-3. Christian Malik driver bolden fremad og med et nærmest Laudrups vip får han spillet bolden videre til Jesper Lindegaard, som ser at målmanden er langt ude og koldt lopper bolden i mål.

Men Borup var ikke færdige med at score og det når da også at blive 2-4 inden pausen, da Alfred Lyngsø igen fra højrekant løber forbi backen og spiller Henry fri foran målet.  Henry sparker bolden tæt ind på kroppen målmanden der når at få hænderne på bolden, men ikke nok til at redde den og bolden triller i mål til 2-4.

Der var ikke spillet mange minutter af 2 halvleg før Magnus Elkjær kunne have lukket opgøret til 2-5. Desværre for Magnus brændte han muligheden på en friløber, hvor han prøvede at loppe bolden over målmanden. Han bliver dog grebet ud i forsøget og det gav noget liv til hjemmeholdet fra Løgstrup. Borup falder længere tilbage på banen og Løgstrup sætter sig lidt på opgøret. Det giver pote for Løgstrup som score på en ripost efter et hjørnespark, der tilfældigt falder ned til dem.

Løgstrup jagtede nu udligning til 4-4 og den kom med 3 minutter tilbage af opgøret. Et langskud rammer Jesper Lindegaard på benet og bliver rettet nok af til at kunne gå forbi Tobias Sloth i målet.

Borup pressede på i dommerens lange tillægstid, men et stolpeskud og en stor chance til Alfred Lyngsø var ikke nok. Kampen resultat blev 4-4 i noget af en chance rig kamp.

Kampens spiller for Borup blev igen Henry Elkjær med endnu en god kamp.

Borup ligger nu på 2 pladsen i puljen efter at VFF noget overraskende lørdag tabte 4-1 til BT. Mandag aften skal Tjele Vest Sport i kamp mod Skals og taber TVS point der, kan Borup med en sejr over TVS næste lørdag, gå på puljens førsteplads. Så det bliver nogen spænende spillerunder Borup går i møde, hvor man både kan ende ud i direkte oprykning eller playoff kampe.

Næste kamp er på udebane i Løvel mod Tjele Vest Sport, lørdag d. 8. juni med kampstart kl. 14:00