Referat serie 3 - Borup IF - Ulbjerg IF

Lørdag eftermiddag fik Borup IF besøg af lokalrivalerne fra Ulbjerg IF. En kamp som var utrolig vigtig for begge hold, hvor gæsterne med en sejr kunne komme tættere på overlevelses stregen og Borup tætter på de sjove placeringer i toppen af rækken.

Kampen begyndte i et højt tempo hvor begge mandskaber gik hårdt til værks. Borup satte sig stille og roligt på opgøret med et højt pres, der gjorde det svært for Ulbjerg at skabe det store. Enkelte chancer blev til for gæsterne på hjørnespark, men uden rigtig at blive farligt. Det sidste kvarter af første halvleg stod der Borup på det hele. Store chancer hvor Christian Malik med en friløber, et skud på overliggeren og et flot indlæg til en fri Jesper Lindegaard, der på det skamliste brænder en kæmpe hovedstøds chance, havde fortjent bedre skæbne.

Borup fik dog scoret et enkelt mål inden pausen, da en flot spillede Christian Malik fra højre kant trækker ind i banen og med resolut spark sikkert gør det fortjent til 1-0.

I anden halvleg kom Ulbjerg lidt mere med og satte sig på spillet. Borup hang hele tiden lidt efter og fik ikke afstem ordentlig af i kæderne. En skidt start der forplantede sig i hele holdet det meste af halvlegen. Ulbjerg gjorde det fortjent til 1-1 efter et afrettet skud gik forbi Tobias Sloth i målet.

Efter scoringen var Ulbjerg igen tæt på at score, men til Borup held fik Tobias Sloth afværget chancen med en flot redning. Det lignede længe at kampen skulle blive en deler imellem de to hold, men indskiftning af Magnus og Henry Elkjær i front gjorde ondt på Ulbjerg defensiven.

Kort før uret på måltavlen viste 90 minutter blev Henry Elkjær sendt afsted i dybden efter en god aflevering fra midtbanen. Henry tager bolden med i en god vending og bliver nedlagt på kanten af feltet. Dommeren vurderer, at han lige præcis var nået ind i feltet og dømte straffespark til Borup. Brormand Magnus Elkjær tager straffesparket og sparker bolden sikkert i nettet til 2-1. Kampen var knapt nok nået ind i dommerens tillægstid, før Borup lukkede og slukkede kampen til 3-1. Igen kom Henry Elkjær i en god situation mod Ulbjergs defensiv efter en flot aflevering fra Magnus Elkjær. Han fik afdriblet Ulbjergs venstre back hele 2 gange og afgjorde kampen med et selvtillidsfuldt chip hen over målmandens højre ben. Et flot comeback af Borup, der ellers spillede en flot 1 halvleg. Mange spillere arbejdede flot og kæmpede for at få alle 3 point.

Kampens spiller blev Henry Elkjær med flot præstation efter nogen ugers skadefravær. Næste kamp er på lørdag d. 18. maj kl. 13:30 på Låstrup stadion, hvor vi tager i mod Skals. En vigtig kamp om at holde fast i placeringen i toppen, så kom og støt holdet i endnu et vigtig lokalopgør.