Referat serie 3 - Borup IF - Skals FF

Der var dømt ægte lokal opgør på Låstrup Stadion lørdag den 18. Maj, hvor naboerne fra Skals kom på besøg til opgør der kunne bringe dem af point med Borup, og for alvor gøre puljen tæt. Det var dog aldrig rigtig tvivl om kampens resultat på 5-0 til Borup, der styrede det meste af opgøret sikkert.

1 halvleg bød på 3 scoringer til Borup hvor de 2 første blev sat ind af Henry Elkjær. Først bliver han spillet flot fri på bagerste stolpe og sparker den sikkert i nettet. Dernæst skulle der ikke gå mange minutter før Alfred Mikkelsen efter godt løb op af kanten slår et indlæg ind i feltet, der ikke bliver clearet ordentligt af Skals forsvaret. Bolden ender hos Henry der helt frit foran målet score til 2-0. Der blev diskuteret efter kampen om det egentlig var et selvmål af Skals målmand Magnus Busk der når at røre bolden 3-4 gange før den ende inde over stregen, men vi giver målet til Henry der spillede en formidabel kamp.

Jesper Lindegaard vil os være med på måltavlen og scorede til 3-0 efter oplæg af Magnus Nielsen. Kampen lignede allerede her at være afgjort, men en stor mulighed tilfaldt Skals før pausen. Skals fik en friløber efter et ellers flot spillende Borup forsvar, ikke fik kommunikeret ordentligt af. Det blev dog aldrig til scoring da Borups sidste skanse i form af Tobias Sloth i målet, sikkert reddet bolden og kunne tage holdet med til pause foran 3-0.

Efter pausen kom Skals holdet lidt mere med i kampen uden rigtig at blive farlige. Hjemmeholdet stod solidt i kæderne og tillod ikke mange chancer. Det var Skals der nu skulle jagte muligheden for at komme tilbage i opgøret, og den mulighed tilfaldt dem efter at Borups Frederik Hvid noget klodset begik straffespark. Tobias Sloth reddet selvfølgelig straffesparket sikkert der blev sparket William Slavensky. Det slog lidt luften ud af Skals holdet der ikke rigtig kom til flere chancer i kampen.

Magnus Elkjær scorede direkte på frispark fra næsten 30 meters afstand. Nok et af sæsonens flotteste mål der blev banket ind helt oppe i målhjørnet, uden chance for Skals keeperen.

Brormand Henry Elkjær lukkede og slukkede kampen med sin 3. scoring til resultatet 5-0. Et flot kontra mål blev sat i gang af Indskiftede Magnus “Mini” Kristensen.

En flot og solid indsats af hjemmeholdet der igennem det meste af kampen var i kontrol og ikke tillod mange chancer imod sig.

Med sejren på 5-0 spillede Borup sig op på 17 point og dermed kom af point med VFF, der tidligere på ugen spillede uafgjort 1–1 med Tjele Vest Sport.

Kampens spiller blev Henry Elkjær med et flot hattrick og en kanon arbejdsindsats, tog de fleste stemmer.

Næste kamp er igen på hjemmebane hvor vi tager imod BT lørdag den 25. Maj kl. 14:00