Referat serie 3 - Borup IF - Bruunshåb-Tapdrup IF

Lørdag eftermiddag tog Borup IF imod BT hjemme på Låstrup stadion. Før kampen stod det klart at Borup kunne overtage anden pladsen med en sejr, efter at VFF havde spillet uafgjort mod Karup/Kølvrå tidligere på ugen. For BT der ligger i bunden med 3 point skulle der tre point på kontoen, for stadig at holde liv i håbet om overlevelse i puljen.

Borup startede kampen klart bedst og lagde et højt pres på BT’s bagkæde. Udeholdet havde svært ved at få spillet til at hænge sammen, og det udnyttede Borup på bedst mulig vis. Det resulterede i hele fire scoringer indenfor de første 35 minutter og så var kampen nærmest afgjort. Henry Elkjær stod for tre af scoringerne og Christian Malik fik os sparket et enkelt mål ind. Især Henry Elkjær viser god form for tiden med sit andet hattrick på 2 kampe.

BT’s forsvar kunne simpelthen ikke følge med når Borups midtbane fik sat spillet godt op og gjort Henry farlig. BT kom ikke til nogen store chancer i første halvleg, og holdene gik til pause ved stilling 4-0.

Anden halvleg begyndte med en god chance til BT, der med flot langskud kunne havde reduceret til 4-1, men en igen stærkt spillende Tobias Sloth i målet reddet sikkert muligheden. Det var et lille wake-Up Call til Borup der lige skulle i gang efter pausen. BT kom dog aldrig rigtig tættere på end den ene mulighed. Forsvaret stod solidt hele kampen igennem og de lange bolde, der blev slået fra BT’s forvar, havde Kasper Ambrosius og Mads Lyngsøe fuldstændig styr på.

Med godt 30 minutter tilbage af kampen, fik Magnus Elkjær muligheden for at lukke og slukke kampen til 5-0. Borup blev korrekt tildelt et frispark, et par meter udenfor feltet. Magnus viste, at det for tiden er dumt af modstanderen at give ham sådan en mulighed. Han sparkede selvfølgelig bolden flot og sikkert ind i nettet, uden chance for keeperen i målet.

Tempoet i kampen faldt lidt efter scoringen, og det gav anledning til at Borup kunne give sæson debut til Jannick Thorsager, der efter flere måneders kamp med skader, endelig kan spille nogen minutter igen. Dejligt at se Jannick tilbage på grønsværen.

Det blev dog ikke rigtig til mere i kampen, og Borup kunne sikkert spille kampen færdig til resultatet 5-0.

Kampens spiller blev Henry Elkjær, der med 3 mål og 1 assists modtog de fleste stemmer fra holdkammeraterne.

En solid og sikker sejr til Borup, der har vist god form i de sidste 3 kampe, hvor flere spillere også så småt er ved at komme tilbage fra diverse skader. Målscoren har lydt på hele 13-1 i de 3 kampe, så det bliver spænde at se, om holdet kan forsætte de gode takter, når de på fredag d. 31 maj tager turen over til Løgstrup.

Der er kampstart kl. 19:00 på Sejer Park

Christian Malik scorer her til 2-0.