Referat SUB 09 jyllandsserien ude mod Hover IF

Fredag aften var der lagt op til en meget vigtig kamp i Jyllandsserien, da SUB 09 pigerne skulle på besøg hos Hover IF.  En kamp, hvor SUB pigerne med en sejr kunne sikre sig endnu en sæson i JS rækken.

Grundet en del afbud havde SUB pigerne kun 12 spillere med til Hover.

Til opgøret var der lagt en offensiv taktik fra start, hvilket skulle vise have en positiv effekt på kampen. Allerede fra kick off blev der presset høj og efter blot 4 min., opsnappede Maja bolden foran Hovers målfelt, hvorfra hun placerede bolden ved fjerneste stolpe 1 – 0. Det skulle vise sig at være begyndelsen på en fantastisk aften for holdet og Maja.

Resten af 1. halvleg var spillet meget lige dog med et overtag til SUB, der havde et par yderligere målchancer, hvorimod Hover havde svært ved at komme igennem SUB’s stærke forsvarskæde.

Kort før pausen var Maja igen på spil, efter et var gode kombinationer, sparkede Maja fra en spids vinkel og scorede til 2- 0.

Efter pausen fortsatte SUB pigerne med et højt pres, og kombinationsspillet fik bedre og bedre kvalitet. Samtidig virkede forsvarskæden urokkelig, hvilket bevirkede, at Hover ikke tilspillede sig nogle nævneværdige målchancer.

Det var tydeligt at se, at SUB pigerne investerede i samtlige dueller, og andenboldene blev vundet med stor intensitet. Flere gange i løbet af halvlegen var vi tættere på 3-0, end Hover var på en reducering.

Efter ca. 60 min kom så den afgørende scoring, der lukkede kampen. Efter et flot opspil fuldendte Marinela angrebet med et flot mål, hvor hun kommer først på bolden i feltet og sætter sin modstander.

Den sidste halve time blev et spil på et mål. Hover fik aldrig gang i sit spil og SUB pigerne kæmpede videre med høj intensitet. Vi havde en del hjørnespark, som ikke blev udnyttet, men hvad gør det, når Maja efter 83 min. Fuldendte sit hattrick og bankede endnu et mål ind fra distancen til slutresultatet 4 – 0.

En dejlig aften, hvor vi sikrede os endnu en sæson i Jyllandsserien og 4 flotte mål med et hattrick til Maja.

Kampens spillere blev Maja med 10 stemmer.

Næste kamp og sæsonens sidste spilles fredag den 21. juni kl. 19.00 på Skals stadion, modstanderen er Eastside.