Referat serie 3 - KKIK mod Borup IF

Fredag aften stod det på et spændende og vigtigt opgør for Borup If, der med en sejr over KK07 kunne holde liv i drømmen om direkte oprykning til serie 2.

Det startede dog rigtig skidt for Borup der kom bagud 1-0 allerede efter 1 minut. Et indlæg bliver slået bagerst i feltet som først blev reddet men bolden ender hos en KK07 spiller som sikker sparker den i mål til 1-0. Bor var slet ikke kommet ud til kampstart og måtte nu kæmpe sig ind i kampen. Det gjorde holdet også hvor de hurtige fik lukket ned for KK07 lange bolde som næsten var det eneste de kom med. Borup fik også sat spillet fint op hvor Henry Elkjær flere gange blev farlige overfor deres højre back. Flere gode muligheder blev det til for Borup, hvor den største nok må siges at tilfalde Mads Tovgaard. Et indlæg bliver sparket hårdt ind omkring det lille felt og med lidt mere held og fart havde Mads noget prikke den ind. Holdene gik til pause ved stillingen 1-0 til KK07. En halvleg hvor Borup sad på det meste under havde fortjent en enkelt scoring.

Anden halvleg bliver lidt mere rodet for begge hold som ikke rigtig får sat spillet ordentligt op. Mange frispark og dårlig afleveringer tager tempoet ud af kampen. KK07 lykkes med at stå solidt i forsvaret og sørger for at Borup ikke kommer til de store chancer. Borup presser på i de sidste 10 minutter af kampen hvor en enkelt stor mulighed opstår til Borup. Christian Malik opfanger bolden lige ud af feltet og med et resolut spark lignede det da også at Borup skulle score til 1-1. Men en flot redning af målmanden på stregen sørgede for at KK07 kunne tage sejren på 1-0.

Det må siges at være de spildte chancer kamp for Borup, hvor man med mere skarphed foran målet sagtens kunne have taget 3 point. Samtidig forsvandt muligheden også for direkte oprykning til serie 2 da Tjele Vest Sport med en sejr på 4-1 i Løgstrup, sikrede sig 1 pladsen.

Tillykke med oprykning til TVS.

Nu handler det om pladsen i Playoff, hvor vi møder Viborg FF i en direkte duel om 2 pladsen. Borup skal bruge en sejr ellers tager VFF turen i Playoff og Borup går på sommerferie.

Kampen er på hjemmebane i Borup og der er kampstart kl. 14:30.