Referat Borup IF serie 3 ude mod Tjele Vest Sport

Lørdag eftermiddag stod den på topbrag i Løvel hvor Borup skulle ud og revanchere det trælse nederlaget på hjemmebane til TVS tidligere på sæsonen. Borup kunne samtidig igen spille sig op på puljens 2 pladsen, efter at Viborg FF fredag aften vandt 4-1 i Ulbjerg og dermed sendte Ulbjerg ned i serie 4 igen.

Kampen starter meget lige ud, hvor begge mandskaber kommer frem til nogen chancer, dog uden rigtig at blive farlige foran målet.

Første store chance tilfalder TVS der på en kontra til deres venstre kant dibler forbi både Malthe Trinderup og Kasper Ambrosius i forsvaret. Tobias Sloth kommer dog ud af målet og redder flot afslutningen

fra TVS. Lidt tilfældigt tilfalder bolden Alfred Lyngsøe der hurtigt ser muligheden for at sætte en kontra i gang. Han når dog ikke langt før han bliver stoppet af en voldsom tackling der korrekt udløser et gult kort til midtbanespilleren fra TVS.

Borup sætter sig på spillet i overtalsperioden. Fra højre kant finder Alfred med en god aflevering ind i midten til Malik, der hurtigt prikker den videre til Henry Elkjær. Som så mange gange før i denne sæson score Henry på et flot langskudsmål, der lige når at knække ned under overlæggeren. Et fortjent føringsmål til Borup efter små 30 minutters spil.

TVS når at blive fuldtallige inden pausen men 1 halvleg ender med en føring til Borup på 0-1.

TVS starter 2 halvleg med et højt pres på Borups bagkæde som flere gange har lidt svært ved at få sat spillet ordentlig op, og medføre at holdet bliver presset lidt længere tilbage på banen. Forsvaret styret af Kasper A og Frederik Hvid står dog flot imod og tillader ikke mange chancer til TVS.

Første store mulighed i 2 halvleg ender hos Jesper Lindegaard på en friløber, efter et flot udspark fra Tobias Sloth. Jesper sparker desværre langt forbi mål efter at være blevet presset hårdt af TVS’ midterforsvar.

Mange minutter skulle der ikke gå før Borup igen fik muligheden for at score. Christian Malik slår et indlæg ind i feltet der noget tilfældigt falder ned til Mads Tovgaard, men mere sikkert end Jesper tidligere, score han sikkert til 0-2.

Målet gav tro på mere for Borup der pressede på. 0-3 målet kom da os 9 minutter efter på hjørnespark. Magnus Elkjær slår bolden ind i panden på Jesper Lindegaard som flot hætter på mål. Keeperen fra TVS når at få fingerne på bolden men ikke nok til at redde den.

0-4 blev det også til kun 3 minutter efter 0-3 målet. Magnus Elkjær score på et afrettet langskud få meter udenfor feltet. Afretningen snyder keeperen der uden mulighed kan se bolden gå i mål til 0-4.

12 gode minutter for Borup hvor angrebet virkelig fik vist at de har selvtillid og tro på at målene nok skal komme, hvis der bliver kæmpet og arbejdet for det.

Alfred Lyngsøe modtog et gult kort der for mange lignende en ren tackling. Det gjorde at TVS i de sidste 10 minutter af kampen overtog spillet og pressede Borup tilbage. De får reduceret til 1-4 på et flot mål som bliver spillet bagom Borup forsvar og sikkert bliver sparket ind.

Det blev dog ikke til mere for hjemmeholdet, som måtte se sig slået af et Borup hold, der kæmpede et brag af en kamp, og mange gange viste flot kontra og forsvarsspil.

Dermed fik Borup revanche fra sidste møde og er nu kun 1 point efter Tjele Vest Sport på førstepladsen i puljen

Kampens spiller for Borup blev Christian Malik, der styrede midtbanen suverænt.

Næste kamp er på fredag, hvor vi skal en tur til Kølvrå og spille imod KK07. Kampen starter kl. 19:15 og holdet håber masser af opbakning fra vores mange supportere.

Se flere fotos fra kampen via dette link.

Det var overhovedet ikke vejr til at optage videoklip, som i overhovedet ikke. Alligevel ofrede vores fotograf sig og optog lidt højdepunkter fra kampen i en meget våd udgave.