Referat Borup IF serie 3 hjemme mod Viborg FF

Efter det kedelige nederlag i Karup, skulle Borup ud i den afgørende kamp om 2 pladsen i puljen mod Viborg FF på hjemmebane. En vigtig kamp fordi den giver adgang til en Play off kamp om oprykning til serie 2 efter sommerpausen. Viborg FF havde den fordel, at de kunne nøjes med uafgjort fordi de var bedst indbyrdes.

Borup var uden det normale midterforsvar Frederik Hvid og Kasper Ambrosius. Mmålmand Tobias Sloth var heller ikke til rådighed. så der var rokeret lidt rundt, og så var Niels Klausen kaldt ind som målmandsreserve.

Trods mangel på de centrale spiller, så kom Borup forbavsende godt fra start og havde rimeligt styr over VFF offensiven. Hjemmeholdet havde mange gode tilløb til gode chancer, hvor spiller som Henry Elkjær, Magnus Elkjær og Alfred L Mikkelsen gang på gang drev bolden frem.

Viborg havde et højt indlæg, som var ved og snyde Niels Klausen i målet, heldigvis ramte den overliggeren og senere reddede Niels helt alene med en Viborg angriber.

Borup følte sig snydt for et straffespark mod Alfred L Mikkelsen, der senere havde en stor chance.I stedet for kom Viborg foran i det 35. minut,  da Niels lavede en opspilsfejl og bolden blev hurtigt skudt i mål. Borup fik hurtigt udlignet, da man opfangede Viborg i en contra. Efter glimrende Ping Pong med brødrene Elkjær, sendte Henry bolden i mål til halvlegs stilling 1-1.

Anden halvleg kom Viborg mere med, men Borup var hele tiden farlig på omstilling. Midt i halvlegen kom Viborg dog foran efter en tabt opspilsbold i Borup forsvaret. Derefter frygtede hjemmeholdet, at Viborg FF vil køre den hjem.

Borup vendte det hele i de sidste 10 minutter. Først troede tilskuerne, at Alfred udlignede på et sjældent set hovedstød på Magnus Elkjærs fine frispark,, men retteligt ramte bolden stolpen, hvor Jesper Lindegård opsnappede riposten, som han let kunne prikke i mål og i det 85. minut kom 3-2 føring på et glimrende angreb fandt Malte Pedersen Henry Elkjær, der sendte Borup på vej mod sejren ved at sende bolden sikkert i mål.

Viborg var tæt på i sidste sekund, men Borup sikrede sig en flot 3-2 sejr og flot 2. plads, som nu sikrer holdet en Play of kamp i Sabur onsdag aften i Nr. Borup ved Randers

Alle gjorde det fint og glædelig var det og se Mads Svendsen på første holdet igen.

Men bedst var de 3 offensive Alfred, Henry og Magnus som delte de fleste stemmer.