Kampreferat Kvinder Jyllandsserie Morsø - SUB 09

Søndag den 2. juni var SUB pigerne på en svær udebane mod det tidligere Kvindeseriehold fra Morsø.

Forud for kampen var SUB pigerne ramt af en del afbud, der betød, at holdet kun var 11 spillere afsted, ikke de optimale betingelser forud for en kamp om vigtige point.

Vejret denne søndag var varmt, og da kampen blev afviklet kl. 12.00, var der behov for drikkepause i begge halvlege.

Trods de mange afbud virkede SUB pigerne oplagte til at kæmpe en brag af en kamp.

Kampen startede også med SUB, som spildominerende indtil en udvisning gav Morsø overtal. I samme periode var en SUB spiller til behandling, hvilket betød en 9 mod 11 situation i ca. 10 – 15 min.

Her rykkede SUB pigerne endnu tættere sammen som hold, og der blev kæmpet vildt af alle. Efter 40 min. fik Maja tacklet en midterforsvar, og hun tøvede ikke med et skud fra distancen, som flot blev placeret i målhjørnet. Et virkelig flot mål.

Efter pausen fortsatte SUB med samme energi og holdt Morsø fra chancer. Ingen af holdene kom til de åbne chancer og vores defensive organisation stod igen stærkt.

Efter 85 min. fik Morsø en stor chance efter en dårlig clearing, heldigvis ramte bolden stolpen og situationen blev afværget.

I kampens sidste minut blev kampen afgjort med et SUB mål, hvor Carla sparkede en høj bold over Morsø’s keeper til slutresultatet 2- 0.

En megavigtig sejr, der er den 4. på stribe, hvilket tanker selvtillid på kontoen.

Næste kamp er hjemme lørdag den 8. juni kl. 16.00 på Låstrup Stadion mod Vildbjerg.