Referat Borup IF serie 3 ude mod Strandby

Borup skulle mandag aften forsætte den gode start holdet havde fået på efterårs sæsonen. Spillere og trænere tog turen nordpå hvor Strandby IF ventede. Borup har flere gange tidligere spillet mod aftens modstander og holdet har altid været garant for hårde kampe. Så det var spænende hvordan de mange unge spillere for Borup ville gribe kampen an.

Optakten til kampen må siges at være en smule anderledes end normalt, da banen blev kridtet op hele 2 gange før kampstart. Første gang da holdene ankom til stadion og anden gang under opvarmningen. Et voldsomt regnvejr kom indover Strandby lige da spillerne skulle ud og varme op. Det betød at alle de ny kridtede linjer blev skyllet væk på få minutter. Strandby’s kridter var dog hurtigt ude med kridtmaskinen og fik malet kampbanen op igen.

Det tog dog ikke megen fokus for Borup holdet der indledte kampen rigtig godt. Der kunne nemt have stået 2-0 til Borup allerede efter 5 minutters spil, men 2 vilde redninger på målstegen af Strandbys målmand holdte dem inde i kampens indledning.

Borup forsatte dog med at trykke Strandby tilbage på banen og havde flere gode muligheder for at score. Blandt andet havde Oliver Nissen en rigtig stor mulighed for at score, men debut målet lader vente på sig lidt endnu, da afslutning desværre for Oliver og Borup var lige på målmanden.

Der kom dog hul på bylden efter 18 minutters spil hvor Henry Elkjær scorede til 0-1.

Borup blev ved med at være dominerende på banen efter scoring til 0-1. Solidt forsvarsspil fra hele bagkæden, gav ro til at midtbanen kunne spille bolden rundt om Strandby og sætte angriberne op til gode muligheder. Præcis den formel blev udført til perfektion da Borup bragte sig foran 0-2. Gode og hurtige afleveringer imellem Borups forsvar og midtbane fangede Strandby højt oppe på banen, og med en kanon aflevering i dybden fra Oliver Nissen, kunne Henry Elkjær med et træk ind i banen, sikkert sparke Borup foran 0-2.

5 min efter bliver Alfred nedlagt i feltet og for korrekt tildelt et straffespark. Han giver bolden videre til Oskar Skovgaard som skal sparke sit første straffe i Borup trøjen. Han brænder desværre forsøget men returbolden opfanger Henry hurtigt og score til 0-3.

Alfred lukker første halvleg af med en scoring via stolpen til 0-4 efter assist fra Henry.

Suveræn første halvleg af Borup hvor hele holdet virkelig spiller noget flot og dynamisk fodbold.

Efter halvlegen prøver Borup nogen nye ting af, samt nogen spillere på nye positioner. Der gør kampen lidt mere rodet og spillet hænger ikke altid helt sammen som i første halvleg. Strandby score til 1-4 på et straffespark begået af Jonas Hauris. Jonas var i dagens anledning målmand, da der var afbud fra både Tobias og August grundet arbejde og skader. Drømmen om et clean sheet til Jonas holdte altså i 71 minutter, men det skal noteres at Jonas gjorde det fremragende på en noget uvant position i målet.

Energien slap lidt op det sidste kvarter for Borup og det lukrerede Strandby på. De nåede at score til 2-4 og 3-4 før dommeren fløjtede kampen af. En lidt træls afslutning på kampen hvor Strandby ellers ikke kom frem til mange chancer.

Kampens spiller blev selvfølgelig Henry med et hattrick og en assist. Dog skal hele holdet have stor ros for den flotte første halvleg som de spillede.

Næste kamp er på fredag hvor Borup igen skal spille nord på. Denne gang er det mod Gundersted IF, i en tidlig topkamp om puljens 1 plads.

Kampen starter kl. 18:30 på Freja Prak (Gundersted)