Referat Borup IF serie 3 ude mod Gundersted

Topkamp i det nordjyske hvor Borup fredag aften skulle prøve kræfter med Gundersted IF. En modstander som Borup ikke har spillet imod i mange år, da Gundersted har spillet lidt højere oppe i rækkerne, og det blev en god oplevelse for Borup herrerne.

Det var Gundersted der kom bedst fra start i kampen og bragte sig i front efter bare få minutters spil. Borups forsvar var ikke helt afstem på en dyb bold fra Gundersted og så kunne deres højre kant sikkert bringe dem foran 1-0. Det var lidt et Wake Up call for Borup, der ikke helt havde fundet takterne i kampens fødte minutter.

Dog skulle der ikke gå mange minutter før Borup kom på måltavlen. Alfred bliver skubbet ret voldsomt i ryggen på et indlæg og med det samme fløjtede dommeren, pegede på straffesparks pletten og gav Gundersted spilleren gult kort. Magnus Elkjær tog sig sikkert af sparket og scorede til 1-1.

Det gav energi til Borup der ikke var færdige med at score i Gundersteds undertalsperiode. Henry Elkjær kom fri på på højrekanten og med godt overblik fandt han Jesper Lindegaard der helt fri bagerst i feltet, sikkert scorede til 1-2.

Malthe Trinderup modtog et gult kort lige da Gundersted blev fuldtallige og det pressede Borup lidt længere tilbage på banen. En enkelt stor mulighed fik Gundersted i deres overtal. På kanten af feltet får Gundersted sparket mod mål, men Tobias Sloth når flot ud til stolpen og reder bolden.

Desværre når Gundersted at få udlignet kort før pausen på et noget tyndt straffespark. En skidt aflevering fra Philip Ilsøe til Frederik Hvid sætter forsvaret under pres. Gundersted angriberen dribler ind i feltet og i en tackling falder han noget nemt. Tobias er meget tæt på at rede straffesparket men ind gik den og holdene gik til pause 2-2.

I 2 halvleg startede Borup bedst ud med et højt pres, som gjorde at Gundersted mange gange sparkede en lang bold op imod Borups forsvar. Det var dog ikke meget der kom igennem Frederik og Philip i midterforsvaret, som fik clearet de fleste chancer flot og hurtigt fik spillet bolden ud på Borups to kanter.

Netop over kanten blev Borup igen farlige. Henry bliver flot spillet i dybden og tager et træk helt ud til hjørneflaget og får slået et indlæg ind omkring målmanden. Han går lidt fejl af indlægget og når ikke bolden. Bag ham står en snu Jesper Lindegaard og header bolden i kassen til 2-3.

Efter scoringen fra Jesper satsede Gundersted mere offensivt. Det gav plads i deres bagrum som Borup flere gange udfordrede med dybe løb. Magnus Elkjær kom til flere store chancer, hvor han blandt andet blev snydt for at klokkeklart straffespark på en friløber. Eneste mand på banen der ikke så det straffespark, var aftens dommer. Selv modstanderen sagde der klart straffe i den situation..

men ind vil bolden ikke for Magnus i 2 halvleg. Om det var den sidste rust fra charterferien der skulle bankes af, kunne han ikke svare på efter kampen, men godt at have Magnus hjemme igen.

En enkelt stor chance kom Gundersted frem til på et indlæg fra deres farlige højrekant. Et fladt indlæg når helt ind omkring det lille felt og brude have give en scoring til hjemmeholdet. En fri Gundersted spiller når ind og sparke til bolden men heldigvis går den forbi målet.

Borup lukkede og slukkede kamp til 2-4 da Henry Elkjær blev sendt afsted på en aflevering fra Jesper. Han kommer forbi forsvarsspilleren og får prikket bolden i mål til slutresultatet 2-4.

En flot kamp af hele Borup holdet der mødte en godt spillende Gundersted mandskab. Holdet fightede en hvis del ud af bukserne og det gav sejren til sidst. Det betyder at Borup pt ligger på puljens 1 plads og er ubesejret i de første fem kampe af efterårs sæsonen.

Kampens spiller blev igen Henry Elkjær med et mål og 2 assists.

Næste kamp er hjemme på Borup Stadion torsdag kl. 18:30 hvor vi tager imod Aars IK