Referat Borup IF serie 3 ude mod Farsø-Ullits

Borup var tirsdag den 13. august 2024 i Farsø og mødte op med hele 3 debutanter udeholdet. Debutanterne Oskar Skovgaard og Oliver Nissen startede inde og så startede Phillip Ilsøe på bænken. Der var også com back til August Mathiesen i målet efter en længere skadespause.

Borup starter godt og var klart bedst på bolden. Magnus Elkjær fik første chance efter 20 minutter, men, men målmand reddede, så ikke mål på den chance. Borup havde en del hjørnespark, som heller ikke gav pote. Langsomt kom et hårdt spillende Farsø hold mere med og havde en chance efter 37 minutter, men her var August på plads og reddede flot.

Der stod 0-0 ved pausen.

Anden halvleg startede meget tæt. Debutanten Oliver Nissen var tæt på med lumsk skud, men heller ikke han havde held i sprøjten i den situation. Desværre måtte Kasper Ambrosius udgå med en skade. Direkte ind på hans plads kom Phillip Ilsøe, og fik en fin debut på hans plads.

Efter 75 minutter blev der begået straffe mod Magnus Elkjær. Han scorede efterfølgende sikkert til1-0 til Borup.

Kort efter fik Henry Elkjær en stor chance, men det lykkedes ikke at få bolden i nettet.  Kampen sluttede utroligt hektisk.  En Kæmpe chance til Farsø, hvor August desværre igen blev knæskadet og måtte udgå. Målmændene var sluppet op, så Henry måtte tage handsken op og stå mellem stængerne.

Jesper Lindegaard tog kort efter et gult kort. Kampen sluttede med en chance til Alfred, men det blev til 3 gode points med en smal 1-0 sejr. Sejren kostede et par skader, hvor begge spiller endte på skade stuen sammen, så det endte desværre med at blive en dyr sejr. Bedst hos Borup var Frederik Hvid og debutanten Oliver Nissen.

Næsten kamp er på hjemmebane mod Nørager-Rørbæk IF torsdag den 22. august 2024, kl. 1900.