Referat Borup IF serie 3 hjemme mod Nørager-Rørbæk IF

Torsdag aften skulle Borup igen i aktion på hjemmebane mod Nørager/Rørbæk, hvor en sejr ville betyde at vi stadig vil ligge a point med Gundersted på 1 pladsen.

Borup holdet kom da os godt ud til kampen og satte sig hurtigt på spillet. Første gode mulighed tilfaldt Jesper Lindegaard der med  et spark lige forbi højre stolpe havde fortjent bedre skæbne, efter et flot oplæg af Alfred.

Der skulle dog ikke gå mange minutter før Borup kom foran 1-0. Igen var Alfred farlig på højrekanten og med et fladt indlæg fandt ham Henry Elkjær, der sikkert sparkede bolden i kassen.

Borup forsatte med at være farlige og kunne have bragt sig foran med både 2-0 og 3-0, på 2 rigtig store chancer til Henry, men skarpheden manglede lige i de to situationer.

Nørager/Rørbæk kom mere med i kampen og i det 30 min scorede de til 1-1 i en omstilling hvor Borup holdet ikke helt var afstem. Det gav lidt en mavepuster til hjemmeholdet og Nørager/Rørbæk nåede også at komme foran 1-2 lige før pausen.

Efter pausen blev kampen noget mere jævnbyrdig, dog uden rigtig at være velspillende. Mange frispark og skæve afleveringer på den noget våde bane, gjorde kampen meget urytmisk. Første store chance kom Borup til i form af nytilkomne Oliver Nissen der med flot løb op igennem midtbanen sparkede bolden på overliggeren. Flot aktion af den unge midtbanespiller. Kort efter for Borup udlignet  til 2-2. Igen løb Alfred fra modstanderen og fandt Henry i feltet der denne gang fik bolden i kassen.

Det gav mod på mere og minuttet efter kom Alfred igen fri på kanten af feltet. Forsvarsspilleren hev dog i nødbremsen og fældede Alfred i feltet. Dommeren fløjtede med det samme og pegede på straffesparkspletten. Alfred tog sagen i egen hånd og sparkede sikkert Borup foran 3-2.

Bedst som Borup følte de havde styr på kampen udlignede Nørager/Rørbæk til 3-3. Et indlæg fra højre kanten fandt, efter noget klumpspil, en fra Nørager/Rørbæk spiller der sikkert scorede til 3-3.

Det blev ikke til mere  for nogen af holdene, og kampen ende 3-3.

Borup holdet følte de have fortjent alle 3 point i kampen, men når skarpheden manglede i både angrebet og til tider i forsvaret, så var et uafgjort resultat nok fair nok.

Kampens spiller for Borup blev Marcus Hansen med flot indsats på midtbanen.

Næste kamp er på mandag imod Strandby IF. Kampstart er kl. 18:45 på Strandby stadion. Vel mødt