Referat Borup IF serie 3 hjemme mod Løgstør IF

Borup IF herrer i serie 3 er kommet i en ny pulje her til efteråret 2024. Efter klubbens mening en uheldig puljeinddeling, hvor holdet desværre og uforståelig ikke er kommet i pulje med de mange lokale hold her fra området I stedet er Borup IF kommet i en pulje udelukkende bestående af hold fra Himmerland. Holdet havde ellers set frem til mange lokale kampe med de mange naboklubber, som også spiller i serie 3, men sådan skal det ikke være.

Lørdag den 10. august spillede holdet så første kamp, hvor Løgstør kom på besøg på Borup stadion. Det stod hurtigt klart, at det var et hold man skulle besejre. Allerede efter 10 minutter kom holdet foran da Alfred Lyngsø Mikkelsen scorede med et velplacerede skud. Holdet havde flere store chancer inden Magnus Elkjær elegant scorede til 2-0, da han tippede bolden i mål langt ude fra.

Ved pausen stod der 2-0 på måltavlen. Det var tydeligt, at Borup holdet var i god form efter Fjends Cup.

I anden halvleg var billedet det samme, Borup havde et hav af chancer ingen nævnt ingen glemt. Så vi nævner ikke alle de chancer.

I det 70. minut fik Magnus Elkjær endelig sendt Borup på 3-0, og kort efter i det 72. minut blev det til 4-0, da Niels Klausen, nemt kunne score på en ripost på en redning fra Løgstørs målmand.

Løgstør reducerede lidt skuffende i sidste sekund til 4-1.

Holdet skal allerede på tirsdag i kamp i Farsø.