Kampreferat Kvinder Jyllandsserie Morsø - SUB

Torsdag aften skulle SUB pigerne forsøge at følge op på sidste søndags flotte sejr over Mejrup.

Det tidligere Kvindeseriehold fra Morsø er altid et svært sted at spille og det gjorde ikke oddsene bedre for SUB pigerne, at der til aftenens kampe var ekstra mange afbud. Onsdag eftermiddag var vi kun 9 spillere, men endnu engang viste sammenholdet i SUB sig fra den bedste side. Ældre spillere fandt støvlerne frem igen og unge spillere bød sig til selvom de havde spille 7 mandsbold i samme uge.

Et stærkt sammenhold må man sandelig også sige kom til udtryk på banen.

Morsø startede bedst men stor boldbesiddelse og en del hjørnespark i starten af kampen. Dette var dog også en del af gameplanen da de mange ”nye” spillere lige skulle spilles ind på holdet.

Langsomt kom SUB mere med i kampen og efter 25 min havde det stået 1 – 0 til SUB hvis ikke en kæmpe vandpyt foran Morsø’s mål forhindrede et skud fra Tilde i at gå i mål. Ærgerligt for SUB pigerne der på dette tidspunkt havde godt fat i kampen.

Pausestillingen 0 – 0 var meget retfærdigt også set ift. at Morsø fik et mål underkendt for offsite.

Anden halvleg lignede 1. uden de store chancer. Morsø havde bolden mest, men SUB var farlige i omstillinger og når kombinationerne flød på midtbanen blev det til flere halve chancer.

Efter 60 min. Kom så målet til 1 – 0. Først var det Kathrine som fyrede af fra kanten af feltet, men skuddet blev blokeret i første omgang. Bolden landede så hos Maja som med det ” kolde” venstreben placerede bolden flot i målhjørnet uden chancer for Morsø’s målmand. Et flot mål.

Morsø satsede mere for at komme tilbage i kampen, men SUB kæmpede flot. I de sidste 15 min, måtte SUB skifte flere spillere bla grundet skader.

Desværre for SUB fik Morsø udlignet i det 77. minut på en lidt tilfældig bold som gik i mål.

Lidt en dukkert for de hårdt kæmpende SUB piger. Morsø forsøgte at lægge et yderligere pres, men vi stod imod og kampen ente 1 – 1.

Et resultat som er mere en tilfredsstillende set ud fra kampens betingelser og den svære udebane, men naturligvis lidt ærgerligt når vi var så tæt på sejren.

SUB er stadig ubesejret efter 3 kampe.

Kampens spiller blev Tilde Vadsholt, med 7 stemmer, som var kommet på en uvant position i form af en venstre back. En rigtigt flot kamp af hende!

På søndag gælder det næste hjemmekamp mod lokalrivalerne fra ØK.

ØK har vundet deres 2 første kampe og må betragtes som en af favoritterne til oprykningen, men vi plejer at spille nogle tætte kampe mod ØK.

Kampen spilles i Borup søndag kl. 18.30.