Referat serie 2 - Borup IF - MorsØ FC

Det var en mandfolkepræstation af spillerne i søndags, da vi flot og fortjent sendte MorsØ tilbage over både Virksund- og Sallingsundbroen med 2-1 efter pauseføring med samme cifre.

For første gang i efteråret viste spillerne den indstilling og vilje, som har kendetegnet holdet i min regeringstid. Og der blev arbejdet for logoet på brystet.

Fra start trykkede vi på, og efter et par tidlige chancer, bragte Rasmus Abildskov os i front efter 14 min. på Magnus Elkjærs oplæg.

Der opstod krise og panik efter 17 min., da Kasper Ambrosius blev præsenteret for direkte rødt kort, da han uheldigt snittede benet på en MorsØ-spiller, da han skar ind foran Kasper i sit løb mod mål. Dommeren vurderede Kasper som værende sidste mand, selv Frederik Hvid også deltog i løbeduellen. Udvisningen kunne sikkert forsvaret, men mega uheldigt, og synd for Kasper, da det var rent uheld.

Vi skulle lige finde os selv igen, og det udnytte udeholdet til at at udligne i det 25.min.

Vi genrejste os, og fik os arbejdet hårdt tilbage i kampen. Det gav bonus kort før pausen, da Christian Malik med et fladt spark udnyttede Alfred Lyngsø Mikkelsens forarbejde.

2.halvleg blev en kamp med chancer i begge ender, men os med de største. Og vi burde have udbygget føringen yderligere. I egen ende udviste Tobias “Bøf” igen stort målmandsspil og sætte vigtige redninger.

Sejren blev flot fightet hjem trods 75. min.’s undertal. Tobias “Bøf” Sloth blev “man of the Match” med Alfred Lyngsø Mikkelsen lige i hælene