Referat SUB 09 jyllandsserien mod Morsø FC

Søndag eftermiddag spillede SUB09 damerne mod Morsø FC på hjemmebane. Sidste kamp mod Morsø endte 1-1. En kamp, hvor et velspillende og hårdt kæmpende SUB-hold fik ét point med fra nedrykkerne fra kvindeserien.

Kampen blev igangsat 10 min for sent pga forsinkelse fra dommeren, som lige skulle færdigegøre en anden kamp. Et godt billede på DBU’s dommermangel for tiden.

Denne forsinkelse skulle dog ikke vise sig at holde SUB09 holdet tilbage, som skulle spille deres første kamp uden vores angribere, Tilde Vadsholt og Freja Hattesen, som er på guideskole på Mallorca de næste 4 uger. En ny formation skulle derfor stå sin prøve, en 4-1-4-1.

Første halvleg

Efter 12 min scorer Maja Sølund et langskudsmål. Dette kunne dog ikke holde Morsø’s bedste spiller væk, hun drev bolden op langs kanten, og banker den ind under overlæggeren, og scorer til 1-1 allerede i 13’. Resten af første halvleg er meget lige, begge hold spiller den godt rundt og får lukket godt ned i forsvaret. Vi går til pause med stillingen 1-1

Anden halvleg

Allerede 1 minut inde i anden halvleg scorer Morsø til 2-1. Dette vil Maria Dalsgaard forsøge at straffe Morsø holdet med i 48’, da hun takler deres topscorer, men hun trækker desværre en udvisning. En dommerkendelse som ingen var enige i. Dette betyder, at SUB-holdet må rykke tættere sammen og spille i undertal de efterfølgende 10 min. Dette skulle dog ikke vise sig at blive en nem opgave, da Morsø scorer i 56’ og 57’ til henholdsvis 3-1 og 4-1. Nogle ærgerlige minutter for holdet. Spillet bliver dog bedre, da vi får Maria tilbage og er fuldtallige på banen igen. Vi står igen godt defensivt og får kanterne godt med. Kampen ender 4-1. Et ærgerligt resultat, hvor vi havde fortjent ét point.

Kampens spiller blev Thea, som spillede en suveræn kamp på kanten, hvor hun med sine gode løb fik flere chancer med indlæg offensivt, og hendes fysiske spil fik lukket dem ned defensivt.