Referat - serie 2 Borup IF - Viborg Nørremarken

En tiltrængt - og for mange nok en uventet sejr over Viborg Nørremarken, men ikke desto mindre en ganske fortjent en af slagsen.

Langt om længe kunne jeg mønstre nærmest stærkeste hold, og med Alfred Lyngsø Mikkelsen tilbage før tid fra sit brud i hånden, så havde vi pludseligt flere strenge at spille på.

Selvom NUIGF manglede profilen Andreas Højgaard, var udeholdet bedst i kampens indledning, men vi fik os arbejdet ind i kampen og begynde langsomt at dominere begivenhederne.

Det blev dog til et par pæne muligheder i begge ender, men 1.halvleg sluttede målløs.

2.halvleg stod der Borup på det meste, og efter en times spil headede kaptajn Frederik Hvid os i front med 1-0 på Magnus Elkjærs indlæg.

Det blev 2-0 ved Henry Elkjær på Rasmus Abildskov tværheadning, hvor Henry møder bolden og banker den i kassen.

Der er optræk til yderligere scoringer, men trods undertal pga. en advarsel udeholdet skaber NUIGF spænding i kampen i kampen med reducering til 2-1 godt 10 min. før tid.

Det blev nogle sidste hektiske minutter. I 89.min. brænder Rasmus Abildskov en kæmpe chance. Minuttet efter redder Steffen Frederiksen for anden gang i kampen bolden på stegen, hvorefter Rasmus Abildskov nærmest i samme minut opfanger en svag tilbagelægning, afdribler keeperen og jubler allerede inden bolden sikkert sparkes i det tomme mål. Klasse og ganske underholdende!

I 92.min. rager Sebastian Dam Kjær et gult kort til sig, men undertallet får ingen indflydelse på slutminutterne.

Dagens indsats viste bare, at når holdet er intakt og indstillingen er der, så kan vi true alle hold. Men der har bare været for langt mellem snapsene og stabiliteten.

Men en god måde at slutte året af på hjemmebanen og mit vedkommende min sidste hjemmekamp som Boruptræner.

Steffen Frederiksen spillede en flot kamp og reddede os flere gange på målstregen. Derfor fortjent de fleste stemmer på ham.