Referat serie 2 - Morsø - Borup IF

Et hårdt afbudsramt Borup-hold tabte præmierekampen på Mors imod værterne MorsØ med 3-1.

Trods en del afbud var kampen meget lige med spilovertag til Borup gennem det meste af forestillingen.

Tempoet var ikke det højeste og MorsØ var på ingen måde en skræmmende modstander.

1.halvleg var ganske chancefattig, hvor udeholdets Alfreds Lyngsø Mikkelsen udgjorde den største trussel mod hjemmeholdet, uden det dog blev rigtig farligt.

Hjemmeholdet havde et par chancer, som August Ivik tog sig godt af. Så 1.halvleg endte uden scoringer.

2.halvleg var kun 6 min. gammel, før hjemmeholdet kom i front, da vi var lidt uopmærksomme på en fremlægning.

Senere blev det 2-0 på et lidt tyndt straffespark.

Det bliver 3-0 på en tilfældig nedfaldsbold i feltet, inden Alfred i overtiden reduceret på et flot skud helt oppe i krogen.

Vi havde fine muligheder i 2.halvleg, men manglede der held, som MorsØ havde i den anden ende.

Drengene arbejdede fint for sagen, og vi kunne lige så godt havde stået med de 3 pts., selvom en uafgjort nok ville have været mest fair.

Alfred Lyngsø Mikkelsen hev fortjent flest stemmer hjem, men også Magnus “Mini” Ganderup og Sebastian Dam Kjær høstede anerkendelse fra holdkammeraterne på stemmesedlerne.

Nu håber jeg til de kommende kampe, at nogle spillere kommer deres skader fra Fjends Cup til livs, og at andre begynder at prioritere lidt anderledes ift. at være til rådighed.