Referat jyllandsserien kvinder - MorsØ - SUB 09

SUB09 damerne drog torsdag aften til MorsØ for at spille mod nedrykkerne fra kvindeserien. En kamp vi på forhånd vidste vil blive hård fysisk og mentalt.

Første halvleg:

SUB09 spillerne sidder på bolden gennem det meste af halvlegen. Spillet bare præg af småspil og gode løb fra samtlige spillere, noget vi har trænet meget de sidste uger. Vi går til pausen 0-0 med højt humør og troen på, at vi kan klare 2. Halvleg i samme overlegne stil.

Anden halvleg:

De første 15 min af halvlegen er vi igen klart mest på bolden. I 55’ får vi tilmed et frispark på kanten af det store felt, hvor Freja Hattesen sparker bolden højt i venstre hjørne til 1-0. Få minutter efter bryder en MorsØ spiller fri fra vores bagkæde og Isa må trække en gult kort og udvisning i 10 min. Heldigvis får MorSø kort efter også en udvisning, hvilket resulterer i, at vi spiller 10 mod 10 i nogle minutter, og må rokerer lidt rundt på pladserne. I 68’ scorer MorsØ og udligner til 1-1. MorsØ scorer igen, men målet bliver annulleret pga offside. Resten af kampen går vi mere defensivt får at undgå flere mål mod os. Kampen ender 1-1. Og vi tager 1 point med fra kampen.

Alt i alt en kæmpe holdindsats, hvor der blev fightet for hinanden. Kampens spiller blev Line Bach Møller med 6 stemmer. Hun stod en vanvittig god kamp, og reddede holdet flere gange med hendes superredninger og kyniske målmandsspil.

Referent: Michelle Drejdal Mogensen