Kampprogram serie 2 Borup IF - Bjerringbro IF

Velkommen på Borup stadion til trænere, spillere og tilskuere!

Borup er fortsat uden sejr i Serie 2: Borup har fået en meget svær/hård start på serie 2 eventyret, med 3 nederlag i 3 kampe. Derfor er dagens kamp yderst vigtig, så Borup kan få vendt skuden og begynde at arbejde sig op i tabellen.

Borup har ikke været spillet helt af banen i de 3 kampe og kunne da også være endt med point i et par af dem. Skarpheden i begge ender har dog manglet og det har kostet dyrt, når det er serie 2. Til trods for dette, har spillet til tider været igtig godt og formår Borup at omsætte dette til 90 sammenhængende minutter -så er der også point at hente i dagens kamp.

Dagens modstander: Bjerringbro IF har fået en udemærket start på sæsonen med 4 point. Sidste gang Borup og Bjerringbro stod overfor hinanden på banen var tilbage i efteråret 2020. I begge opgør vandt Bjerringbro, så udover kampen om point, har Borup en revanche tilgode.

Stillingen: Selvom det stadig er tidligt på sæsonen, så er det dagen hvor nullet ud fra Borups navn, skal omsættes til 3 point. Det er på tide der allerede nu bliver skrabet nogle point sammen, inden afstanden mellem top og bund bliver for stor.Forventningerne til dagens kamp, er at Borup er top motiveret til dagens kamp.

Der skal investeres alt og viljen skal sprudle ud af alle spillerne. Borup skal gå efter, at vinde hver eneste duel, udvise gejst og holdånd på banen og ikke mindst stå sammen som et rigtigt hold. Det lyder også fra lægterne, at hjemmeholdets tilskuere er mere end klar til at se nogle flere mål fra hjemmeholdet og ikke mindst en sejr og turneringens første point.

Borup IF ønsker hermed go´kamp!

 

Download kampprogrammet i PDF version via dette link. 

Annoncesponsor for dette opslag er: