Kampprogram - Serie 3 Borup IF - Sparkær IF

Serie 3

Borup IF – Sparkær IF

Velkommen på Borup stadion til trænere, spillere og tilskuere!

Optakt Efter sidste uges pause da eastside, meldte afbud. Står nu topkamp på programmet, når Sparkær lørdag eftermiddag kl 1600 kommer besøg på Borup stadion.

Borup fører rækken med 23 points 5 points ned Sparkær, der dog mangler en kamp. Hersom/B ligger mellem de 2 hold med 19 points. Første kamp mellem de 2 hold endte 0-0, i en kamp hvor Borup følte de skulle haft mere ud af kampen. Siden sidste hjemmekamp har holdet været i ØK, og selvom holdet var/er hårdt ramt af skader i øjeblikket. Så spillede holdet en fremragende 1 havleg og førte 4-1 ved pausen som også blev resultatet.

Dagens modstander Sparkær var vel sammen med ØK favoritter til oprykningen, Sparkær har hakket lidt i det i løbet af sæsonen, men holdet ligger godt med alligevel og kan med en sejr spille sig helt op. Holdet er meget afhængig af målslugeren Kasper Møller, men holdet har mange andre profiler. Som Borup tit har haft store kvaler med. Men kan Borup fortsætte de samme takter som i ØK, kan holdet tage mindst det ene points. Holdopstillingen er næsten det samme for de 2 seneste kampe, altså uden 5 stamspiller. Men andre har taget flot over. Så vi håber og tror på en spændende og underholdende kamp.

Husk der er pølser på grillen og fadøl i hanerne

Borup IF ønsker hermed go’ kamp

Annoncesponsor for denne kamp er: