Kampprogram serie 3 - Borup IF - Skals FF

Download hele kampprogrammget i PDF version via dette link. 

Borup IF – Skals FF

Velkommen på Borup stadion til trænere, spillere og tilskuere!

Optakten til dagens kamp mod naboerne fra Skals har været forrygende, da Borup mandskabet har vundet fem kampe i træk. Senest blev det til en 1-4 sejr ude mod VFF. Borup har været rigtig godt kørende på det senest, og har vundet deres kampe rimelig komfortabel. Dog skal der ikke hviles på laurbærrene til dagens kamp, da disse lokalopgør har en helt anden intensitet.

Hvis vi tager et blik på stillingen, må man sige at det hele ligger i Borups egne hænder, da de selv kan afgøre om de vil tage førstepladsen og rykke direkte i serie 2, hen over de næste to kampe. Første bump på vejen bliver kampen mod Skals i dag, som har sikret sig at blive i serie 3. Borup skal dog være klar på, at Skals garanteret gerne vil revanchere fra det omvendte opgør, hvor Skals tabte 1-2 til Borup.

Til dagens kamp er Simon Hermann tilbage i truppen efter en længere skadesperiode. Bastian er også tilbage efter en lille pause. Derfor må det siges at truppen til dagens kamp er yderst kampdygtig.

Borup mandskabet skal være klar fra første fløjt til dagens kamp. Det skal stråle ud af spillerne, at de er tophold, og vil gøre alt for at holde fast i førstepladsen. Den vilje og gejst der har båret Borup en stor del af sæsonen skal også bringes ind til dagens kamp.

Så tag ægtefællen/naboen/børnene under armen, og kom og støt spillerne i deres kamp mod lokalrivalerne og serie 2!

Der er pølser på grillen og øl i hanerne!

Borup IF ønsker hermed go’ kamp

Annoncesponsor for dette opslag er: