Referat fra Borup Idrætsforenings træningslejr

Borup forsætter de gode takter i træningskampene til den nye sæson.

I denne weekend har Borup Ifs herrer været på træningsweekend i Idrætscenter Jammerbugt i Fjerritslev. 33 af klubbens medlemmer deltog i træningslejren fra fredag til søndag. Ud over socialt samvær var der træning, spillermøde og træningskampe.

Borup IF serie 3 mødte lørdag eftermiddag Løkken, som er nedrykkere fra serie 2. Løkken fik en god start og kom foran efter 3 minutter på et hjørnespark. Magnus Elkjær udlignede lidt efter efter klupspil i feltet, hvor flere Borup spillere forsøgte at liste bolden over stregen, men det var Magnus, der havde heldet til at udligne for Borup.

Løkkens offensiv gav dog flere gange Borup forsvaret problemer og bragte sig også foran 2-1. Det forspring udlignede Simon Herman med et glimrende følt langskud sørgede for halvleg resultat 2-2.

Borup spillede en stærkt i 2. halvleg og kørte Løkken helt over. Hvor den stærke bænk kom ind og havde stor aktie i sejren. Først scorede Malte Trinderup til 3-2 efter et hjørnespark, hvor han scorede via stolpen og en forsvarsspiller. Lidt efter blev det 4-2 ved Christian Malik efter et glimrende opspil af Alfred Mikkelsen og Peter Lund. Johan Nielsen sørgede for målet til 5-2 da han loppede bolden i mål. Peter Lund øgede til 6-2, da han driblede uden om målmanden og helt fri foran målet kunne trille bolden i mål. Løkken reducerede til 6-3, før Tobias Sloth slog sejren fast på 7-3 efter en total frispiling af Alfred Mikkelsen.

Dagens spiller var hele offensiven med 7 forskellige målscorer, hvor defensiven må lige stramme lidt op til næste kamp. 2. holdet var også i kamp og tabte 4-2 til hjemmeholdet fra Fjerritslev. Første mål i den kamp var et selvmål efter hjørnespark fra Henry Elkjær og mål nummer 2 var fra en af holdets erfarne spiller i form af Allan Hermansen. I slutning af 1. halvleg og 2. halvleg kom Borup holdet godt med og gode chancer til Jannick Thorsager og Flemming Lund og især et riv på overliggeren af Henry Elkjær kunne have sikkert sig uafgjort, men ind ville bolden ikke.