Referat SUB09 jyllandsserie kvinder ude mod Mejrup GU

Opskriften på en SUB09 sejr.

Må jeg lige spørge dig om noget? Kan du huske opskriften på en SUB 09 sejr i jyllandsserien?

Jeg forstår godt hvis det er lidt fjernt, da det er alt for længe siden sidst, meeen det er en helt anden snak, som vi ikke gider tage nu.

Jeg giver dig lige opskriften, den er nemlig et kig værd, hvis jeg selv skulle sige det.

Først skal du bruge 13 max friske damer. Det er vigtigt at de alle er klar til kamp, da det ellers hurtigt kan give et andet resultat. Dernæst skal du bruge en del viljestyrke, som er fordelt godt mellem damerne. En anden vigtig ting der bestemt ikke må glemmes, er stædighed.

Derudover skal der en helt masse godt humør og sammenhold i gryden.

Hvis du har mulighed for at tilføje en smule tålmodighed, bliver det hele endnu bedre.

For at alt det ovenstående bliver blandet godt sammen til en god masse skal du bruge en god slat kommunikation på tværs.

For lige at give det sidste touch skal du bruge en knivspids temperament, gerne to, det skader ikke.

Og så den allervigtigste ingrediens er naturligvis et flot sammenspil, og ej at forglemme en masse flotte mål. Du vil undervejs opleve op til 14 andre damer der forsøger at spolere alt dit hårde arbejde, med deres egen opskrift, men hvis du blot er opmærksom på dette, og sørger for lige at tilføje en smule mere af alle ovenstående ingredienser skal det hele nok gå.

Når alt ovenstående er bikset sammen i en stor gryde, er der 100% garanti for en fantastisk SUB 09 sejr! Nemt ikke?

SUB 09 damerne fulgte fredag aften opskriften til punkt og prikke, og fik dermed første reelle sejr i sæsonen, med sejren over Mejrup GU. En sejr der var særdeles nødvendig i kampen for at blive i jyllandsserien.

Damerne spillede hele kampen igennem med en rigtig god tålmodighed, og overholdt i store dele af kampen det fælles mål om at turde holde i bolden og spille bolden rundt i egne rækker. Det flotte sammenspil blev i det 17. min. belønnet da Michelle blev sendt i dybden af Maja via en flot stikning. Michelle lagde køligt bolden forbi Mejrups målmand, og en tidlig føring var en realitet. Dog skulle der ikke gå længe før en af Mejrups bærende kræfter svarede igen med et langskud, der sad uden for Lines rækkevidde i målet. De efterfølgende minutter frem til halvleg formåede SUB forsvaret at lukke fint ned for de enkelte angreb Mejrup kom til, mens de hele tiden pressede på for et ekstra mål.

Et par minutter før pausen lavede Thilde en flot vending, efter en bold fra AK, og slog en fornuftig bold til Sandra, som kom til afslutning foran mål, som Mejrups målmand med nød og næppe fik afværget.

Stillingen var 1-1 ved pausen.

Anden halvleg blev indledt med chancer til begge hold, og der skulle kun gå små 15 minutter før Michelle og Maja igen var på pletten. Kirsten spillede flot Michelle på midten efter et Mejrup udspark. Michelle sendte på fornemmeste vis Maja i dybden ude på kanten og Maja kvitterede med et flot langskud, som gik lige direkte i mål. 1-2. Glæden ved igen at komme foran holdt dog ikke længe, da Mejrup allerede 3 min. efter reducerede til 2-2, efter at Sandra på midten blev hårdt presset og fik sendt en slatten bold tilbage til Kirsten. Der kom en Mejrup spiller imellem der scorede sikkert.

SUB damernes stædighed skulle vise sig at være guld værd nu, for de fortsatte med at presse på og holde aftalerne, for hvis de kunne score 2 mål, hvorfor så ikke flere?

i det 70. min erobrerede Camilla flot bolden og tog et smukt løb fra langt nede på egen banehalvdel, til et godt stykke over midten. På trods af flere Mejrup forsøg på at rive hende ned, fik hun sendt en god bold i dybden til Thilde der på smukkeste vis fik scoret til stillingen 2-3.

SUB damerne er tændte og sulte efter flere mål. Efter 75 min. spil blev Maja, efter at have sat 2 Mejrup spillere, fældet lige udenfor feltet, og AK stod for at tage frisparket.  Fra en lidt spids vinkel fik hun sendt en flot bold mod fjerneste stolpe, udenfor målmanden rækkevidde, og scorede til kampens resultat 2-4.

En vigtig sejr var i hus efter formidabel fight og spil, til stor forløsning hos SUB damerne.

Hele vejen rundt blev der fightet hvilket også tydeligt kunne ses da stemmerne skulle tælles op. Hele 8 spillere fik stemmer, men det var Thilde og Michelle der med 3 stemmer hver sikrede sig en delt titel som kampens spiller.

Træner Chris Muomaife

”Jeg var ikke med fra starten af kampen af private årsager. Jeg kom derfor først ind i kampen ved stillingen 2-2.  Da jeg ankom, troede jeg, at jeg havde lavet en fejl og var gået forkert, fordi de spillede så godt. Jeg blev nødt til at kigge tættere på for at sikre mig, at det var mine piger, der spillede, og jeg har aldrig været mere stolt af dem. Jeg begyndte at tænke på, hvorfor de spiller så godt? Var det mon fordi jeg ikke var der fra starten?  Jeg har hele sæsonen bedt dem om at spille på den måde, og så gjorde de det, når jeg ikke var der, så måske skulle jeg ikke komme til resten af kampene, så de også kan spille godt 😉

Men jeg var virkelig stolt af dem. Det var så svært at vælge, hvem den bedste spiller var. Jeg spurgte AK, om jeg måtte stemme på alle, fordi alle spillede så godt, men hun sagde nej, så jeg stemte på én person. Jeg vil ikke nævne hendes navn, men jeg vil bare fortælle dem, at jeg var meget stolt af dem alle, og jeg håber, de vil spille på samme måde resten af turneringen, hvis de gør det, så kan vi nemt slå alle i puljen”

Damerne skal forsøge at holde momentum når de skal op mod Aars IK Kristi himmelfartsdag kl. 13. Kampen spilles i Skals, og SUB 09 damerne har brug for alt den opbakning de kan få.