Referat Borup IF serie 5 hjemme mod Løgstrup G&IF

Borup starter kampen ud med højt pres og dominerende spil mod det rutinerede Løgstrup hold.

Allerede efter 2 minutter spilles Scott til en stor chance der ender midt i målmandens hænder

I 3. Minut spilles der flot rundt og Scott afleverer bolden til Carsten der lader bolden løbe gennem benene og bolden triller videre til Mark der skyder tæt over målet fra kanten af feltet

Som regel spiller vi bedre, jo bedre vejret er. Dog ser det ud til at vi skal trodse denne spiltaktik på denne lune overskyede fredag aften.

Efter de første nervøse minutter spiller Løgstrup sig ind i kampen og får spillet sig til et længere angreb omkring 10. Minut som ender i et flot indlæg, der dog heldigvis er for højt til den lave gråhårede Løgstrup-spiller

Efter 13 minutter spilles en dårlig tilbagelægning til målmanden Simon. Han er derfor nødt til at møde modspillerne og laver to flotte glidende tacklinger på modstanderne. De ender dog med bolden og modstanderen skyder på målet. Dette skud redder Simon udenfor feltet og han udvises med et rødt kort. Herefter går Bøf (Tobias) i målet og Borup må spille i undertal de resterende 75 minutter

Kampen vender og Løgstrup får nu overtaget. De er lige ved at score i 15. Minut

De næste 10 minutter dominerer Løgstrup mens det fortvivlede unge Boruphold skal finde sig selv

Efter 28 minutter kludrer Løgstrup forsvaret på en høj bold. Denne bold får Rasmus tilkæmpet sig og Løgstrup laver frispark på Rasmus på kanten af feltet, Løgstrup får høgult kort. Bolden ligger perfekt til den venstrebenede tekniker Mark vad der flot og hårdt skruer bolden op i det lange hjørne så målet klinger. 1-0 til det fortrøstningsfulde boruphold

Borup har nu fornyet energi og tro på sejren trods det overskyede halvkølige vejr

Efter 35 minutter laver Løgstrup et langt hjørnespark der svæver om i bagrummet. Her efviser Carsten og bolden triller til en modstander der skyder et skud der ser ud til at gå ind, men bolden ryger forbi

Efter 38 minutter har Løgstrup et hurtigt angreb, og bøf redder en farligt skud. Bolde. Triller ud til modstanderne der skyder fra omkring straffepletten. Her laver Malthe en helt ren tackling hvor modstanderen sparker ind i Malthe. Til stor forvirring dømmer dommeren straffespark og modstanderne scorer i venstre side af målet på straffespark.

Kort efter er Løgstrup igen fuldtallige

Omkring 43 minutter bliver forsvaret snydt og Løgstrup har friløber. Mark vad tager benene på modstanderen og får dermed rødt kort. Her mister holdet pusten.

Kort før pausen kan Borup ikke holde Løgstrup fra målet længere, og Løgstrup scorer til 2-1. Der er halvleg

Anden halvleg starter ud med et beundringsværdigt gåpåmod og optimisme fra Borupholdet der gør deres bedste for at undgå nederlaget.

Spiltaktikken er ændret fra at spille flot fodbold og spille rundt med modstanderne til at slå lange bolde og håbe på det bedste

Dog kan det ikke undgås at Løgstrup får chancer og de får på de første 5 minutter vej gennem det hårdt kæmpende boruphold flere gange men scorer ikke trods store chancer

De første 15 minutter af 2. Halvleg består af stor boldbesiddelse til Løgstrup og chancer til Løgstrup. Borup får bolden til tider når der er dødbolde eller de får presset sig til bolden. Herefter skyder de bolden langt og gør dit bedste for at holde på den eller skabe chancer, dog lykkedes det ikke for godt. Borup holder roen og kæmper videre sit bedste.

Sådan fortsætter kampen og Borup finder en god rytme, der for det meste ender med en borupmand alene mod for mange modstandere eller en dødbold hvor modstanderne er i stort overtal. Løgstrup får til tider chancer men fumler ofte i afslutningerne

Det sidste kvarter ændrer kampen karakter og Borup er nu i virkeligheden det bedst spillende hold med god kampgejst. Dog bliver det aldrig til mål eller store chancer

Hele halvlegen er en stor kamp med tiden og Borup kæmper bragt. Kampen ender 2-1 til Løgstrup, og et træt og ærgerligt boruphold må erkende at opgave var for stor. Der er dog bred enighed om at Borup er længder bedre end Løgstrup holdet og at en fair kamp havde resulteret i en sejr. Vi må tage dem næste gang under en forhåbentlig blå og skyfri himmel hvor Borupholdet må siges at være bedst

Simon giver fadøl til hele holdet PGA. Det røde kort, dagen er reddet.