Referat Borup IF serie 3 ude mod Sallingsund FC

Det er overskriften på gårsdagens sejr, hvor drengene kom med den modreaktion på sidste uges blamage imod TVS og kørte Sallingsund ud af banen.

Der blev foretaget taktiske ændringer til kampen, som ALLE var med på og fulgte til punkt og prikke. Både formationsmæssigt, men også tilgangen til, hvordan kampen skulle gribes an på.

Og som træner var det en fornøjelse at stå på linjen og observere.

Jannick Thorsager brændte banen af de første 10 min. med nærmest to identiske scoringer, hvor han fra sin højrekant indersidede bolden ind via stolpen. Første mål efter en klasse-stikning fra Simon Hermann, og det andet mål var efter Bastian Borups stolpeskud.

Desværre udgik Jannick med en skadet ankel kort efter. Og det blev desværre ikke den eneste skade i kampen. Vi vidste på forhånd, Sallingsund spiller hårdt og ufint - tenderende til det hensynsløse. Kampens dommer var desværre alt for inkonsekvent. Både overfor SFC’s spil men også deres generelle attitude. Ærgerligt man ikke havde en dommer som Michael Svendsen til sådan en kamp, for i modsatte kamp i Låstrup slog han hårdt ned for slags.

Heldigvis lod vi os ikke slå ud, men bevarede hovedet koldt og fokus på opgaven.

1.halvleg burde have udmøntet sig i flere scoringer til os, men tre stolpeskud fra Simon Hermann og Peter Lund (2) hindrede en større føring.

Magnus Elkjær måtte kort før pausen udgå med en skade efter endnu en hård nærkamp. Steffen Frederiksen blev ligeledes sat ud af spillet med en stempling i knæhasen, men han spillede videre trods smerter og tydelige mærker og støvleaftryk fra modstanderen.

2.halvleg blev et stort stormløb mod SFC-målet, og det var ikke gået mange minutter, før Peter Lund elegant lobbede en halvflugter over keeperen på August Iviks udspark.

Johan Nielsen øgede til 0-4 og 0-5 på to rigtige centerforwardmål. Først på Peter Lunds oplæg efter en flot solotur, og dernæst Christian Maliks oplæg efter lækre detaljer på venstrekanten.

SFC fik tiltaget sig to advarsler. Det første ved at en spiller truede Malthe Trinderup, og det næste efter en angriber (igen hensynsløst) stempler August Ivik i skridtet.

Peter Lund afslutter målshowet med 0-6 målet ved at jonglere bolden og flugte den i målet på Johan Nielsen indlæg og energiske arbejde.

Vi slap med livet i behold, men desværre betyder skaderne nogle afbud til tirsdagskampen hjemme imod Mønsted.

ALLE fortjener kæmpe ros for deres indsats og mod til at fortsætte med at turde spille spillet.

Simon Hermann blev efterfølgende kåret til kampens spiller efter en stor kamp i motorrummet sammen med Bastian Borup Terp.