Referat Borup IF serie 3 hjemme mod Hersom-Bjerregrav IF

Kampens spiller Simon Herman.

Et velbesøgt Låstrup Stadion sørgede for god opbakning og stemning på lægterne til fredagens hjemmedyst imod Hersom/Bjerregrav.

Og det var et topmotiveret hjemmehold fra Borup, som gav hjemmepublikum noget at juble over efter allerede 3 minutter, da Peter Lund på fremragende vis scorede direkte på frispark.

H/B var dog ikke til Låstrup for at lægge sig fladt ned, for det var et godt spillende udehold. Der gik heller ikke mere end 8 minutter, før der var udlignet til 1-1 efter et godt angreb.

H/B ville det mest de først 20 min., indtil kampens helt store oplevelse, Simon Hermann, tog sagen i egen hånd ved først at erobre bolden og dernæst sende et godt langskud i nettet til 2-1, som også blev 1.halvlegs resultat.

Der var ikke de store chancer, men Peter Lund havde en enkelt god mulighed, som H/B-keeperen klarede.

2.halvleg var også rimeligt chancefattig, men der blev fightet fra begge hold og spillere fornuftigt fodbold. Borup var generelt mest nærgående og fik også sendt et par afslutninger mod mål.

Vi skulle dog først hen mod kampens slutning, før kampen blev afgjort, da Magnus Nielsen i to forsøg øgede til slutresultatet 3-1 på et godt oplæg af Simon Hermann.

Det var en skøn sejr og 3 tiltrængte points ovenpå en super holdpræstation. Igen skal hele holdet roses for den rette gejst og indstilling. Starter en spiller på bænken, er der ingen sure miner, og man er klar til at gå ind og give den en skalle, når der bliver behov for det! Det kendetegner et godt sammenhold…😊

Simon Hermann blev fortjent “Man of the Match”, men også Simon Andersen fik en del stemmer efter en flot kamp i forsvaret.

Se flere billedet fra kampen via dette link.