Udsmykningsudvalget på hårdt arbejde inden byfesten uge 26

Udsmykningsudvalget til byfesten i Låstrup har her i foråret arbejdet hårdt på at få produceret udsmykning til teltet. Der er støbt holder til træer og grene. Produceret garnduske, guirlander, farvede puder, farvet glas til fyrfadslys og rigtig mange andre opgaver. Udsmykningsudvalget har med andre ord været på overarbejde i de sidste 2-3 måneder. Borup IF klubhus har været fast base for arbejdet, men nogle af opgaverne har også krævet udendørs faciliteter og nogle opgaver er lavet hjemme hos udvalgets medlemmer. 

Byfesten starter mandag den 27. juni med kirkekoncert og fællessang i teltet efter koncerten. Se byfestens program og omtaler i de seneste uger her på hjemmesiden. Programmet kan ses på dette link. 

Allerede i morgen torsdag den 23. juni er der mulighed for at få et smugkik på udvalgets store arbejde, når der holdes Sankthansaften i teltet. 

Se særskilt opslag om Sankthansaften via dette link. 

Billederne herover giver et likke smugkik på udsmykningen, men kom selv og se hele det flotte festtelt. Udsmykningsudvalget her igen overgået sig selv, men har også arbejdet hårdt på opgaven i lang tid. 

En stor tak til de kreative sjæle og arbejdsomme medlemmer af udsmykningsudvalget. De er med til at skabe rammerne for en forhåbentlig fantastisk byfest under temaet "Colour". Vi glæder os til festen i næste uge. 

Husk at nogle af aktiviteterne kræver tilmelding Blandt andet fordrag med Cykeldrengene onsdag aften, Fifa fodbold tirsdag aften, 7 a Side fodboldturnering fredag aften, så kik programmet igennem og tilmeld dig og dine til aktiviteterne. 

Se flere fotos via dette link. 

Annoncesponsor for dette opslag er: