Sved på panden blandt frivillige hjælpere i Borup Idrætsforening

 

25 frivillige hjælpere mødtes 2. pinsedag til arbejdsdag på Borup Stadion i Låstrup, hvor stadion skal shines op til byfesten i uge 26.

Opgaver var der mange af, så alle havde mulighed for at få sved på panden, da dagens fælles morgenhygge med franskbrød var indtaget og opgaverne fordelt. Morten Nielsen satte sagens hold og prioriterede opgaverne. 

Alle opgaver er vigtige, men de blev alligevel prioriteret. Første prioritet var udskiftning af dugen på hoppepuden. Presenningen på en hoppepude er gravet en halv meter i jorden, så det er et kæmpe arbejde at grave den gamle dug op og gøre klar til en ny. Heldigvis havde Fibernet stillet en gravemaskine til rådighed, så det grove kunne klares med maskinkraft. Tak til Steen for den disposition. Det er nu anden gang, at vi sætter ny dug på hoppepuden. Den første holdt i 7 år og den seneste i 9 år. Den nye dug er skaffet i Borup Idrætsforenings farver gult og blåt. Kik forbi og se den flotte nye hoppepude. Alle kan tænde hoppepuden på en kontakt på den vestlige yderside af den røde skibscontainer tæt på hoppehuden. 

 

Ud over fornyelse af hoppepuden skulle klubhus, depot, boldrum, kontor og kantine ryddes op. Der skulle laves nyt lys i en del af kantinen efter opsætning af nye akustikloftplader og frivillige lavede mad til de andre frivillige hjælpere. 

Udenfor var vejret ikke fantastisk, men dog acceptabelt. Det dryppede lidt i ny og næ, men de fleste blev alligevel gennemvåde af sved, så det var ikke problematisk. Der var masser af aktive opgaver og masser af frivillige til at udføre dem. Der blev klippet hække, trimmet græs og buske. Læhegn blev beskåret og det hele blev lagt på Sankthansbålet til vores kommende arrangement den 23. juni. Alle sponsorskilte blev vasket, ukrudt blev luget, legepladserne blev inspiceret, sand jævnet, parkeringspladsen blev opdateret med nye stolper og afmærkning. Mange andre små opgaver blev klaret af dagens frivillige hjælpere.

 

 

Fantastisk dag i hyggeligt selskab og dejligt at se, at klubbens medlemmer støtte op om de frivillige opgaver. Stor tak til de frivillige hjælpere. 

Borup Stadion står nu skarpt til byfesten i uge 26. 

Næste mulighed for at få brugt sine frivillige kræfter er til teltrejsning søndag den 19. juni 2022. Tispunkt kommer på Borup If hjemmeside, når tiden nærmer sig. 

Se flere billeder fra arbejdsdagen via dette link. 

Annoncesponsor for dette opslag er: