Referat Borup IF serie 5 ude mod Hersom-Bjerregrav IF

Borup IF serie 5 spillede sæsonens sidste kamp ude mod Hersom/Bjerregrav IF. En sejr vil resultere i direkte oprykning til serie 4, så der er noget at spille for. Hersom/Bjerregrav rykker op, hvis det bliver uafgjort eller sejr til dem, så det er en vigtig kamp for begge hold. Solen skinner, og vi kæmper for de 3 point, oprykning og oprykningsfest.

Kampen starter ud meget lige og bliver spillet meget omkring midten af banen. Det bliver ændret, da modstanderne bryder igennem på højresiden efter et kvarters spil og får en friløber, som desværre resulterer i et mål til 0-1.

spillet bliver sat i gang igen fra midterpletten, men det er ikke mange afleveringer, før det går galt igen, og en høj bold havner ved deres angriber, som afdribler et par forsvarsspillere og scorer til 0-2 kun to minutter efter deres første mål.

Det bliver ikke lettere for Borup 3 minutter senere, da Jakob Hessellund kommer en dag for sent ind i en tackling og får et gult kort og ti minutters tvunget pause. Det gør ikke tingene bedre, da Christian Mønsted laver et straffe, ved at rive deres angriber ned i feltet. Det bliver til 0-3 på straffesparket, og Borup har en svær kamp.

Efter 35 minutter bliver det til 0-4.

Herefter får Borup alligevel nogle chancer, men det ændrer ikke så meget, og efter ca. en times spil får modstanderne en 3 mod 1 situation og spiller sig til stillingen 0-5.

Ti minutter efter bliver det 0-6.

Det går ikke godt i dag og det bliver kun værre, da Magnus Mini fælder deres angriber på en friløber og får rødt kort.

Så blev det til 0-7, og vi nærmer os den forrige kamps stilling i Løgstrup på 1-9.

Borup plejer at spille godt, når solen skinner, men i dag er det som om, den skinner for meget. Borup kan ikke score mål. Med den svære kamp lykkedes det perfekt for serie 5 drengene at undgå oprykning til serie 4, så endnu en sæson i serie 5 med fokus på det sociale er i udsigt.

Se flere fotos fra kampen på vores hjemmeside via dette link.