Referat Borup IF serie 3 ude mod Hersom-Bjerregrav IF

Selvom lørdagens kamp på udebane imod Hersom/Bjerregrav var ”gratis” for vores vedkommende, var indstillingen på rette hylde. Vi havde tilmed også en forpligtelse overfor de andre hold i puljen samt motivationen for at slutte på 3.pladsen som en vigtig anledning til at slutte godt af. Og lad det være sagt med det samme, så var der stor klasseforskel på holdene i lørdags, og jeg var ærligt talt overrasket over, at H/B ikke kom med mere ”ild i øjnene” for redde sig en ny sæson i serie 3.

Det hele endte med en fortjent 2-6 (1-2) sejr til os, hvor især Patrick Thorsager var i mål-hopla med 4 scoringer, selvom han kun spillede 55 min.! Først udlignede han til 1-1, da han kom alene med keeperen på August Iviks udparks og udplacerede ham sikkert. Senere i 1.halvleg gjorde han kunststykket efter til 1-2, men denne gang var det på Peter Lunds frispilning.

I 2.halvlegs 1.min. omsætter Frederik Hvid sikkert et straffespark til 1-3 begået mod Alfred Lyngsø Mikkelsen, og blot 3 minutter senere header Patrick Thorsager Simon Hermanns hjørnespark i nettet til 1-4.

Patrick afslutter sit målshow til 1-5, da han igen med Peter Lund som oplægger, omsætter et flot angreb til endnu en scoring.

Christian Malik scorer til 1-6 på en fin afslutning efter endnu et oplæg af en velspillende Peter Lund. H/B pynter til sidst til 2-6 på en friløber.

Patrick Thorsager stemplede fortjent ind som kampens bedste spiller, men mange gjorde en god figur, og det var en fornøjelse at se, at indstillingen til at slutte godt af var på plads.

Tak til de mange fremmødte, som tog turen til Bjerregrav for at støtte de lokale drenge i sommervarmen. Nu venter der spillerne en fortjent kamppause, inden der tunes ind på Fjends Cup-turneringen, som vi som forsvarende mester glæder os til at deltage i.