Referat Borup IF serie 3 hjemme mod Sparkær IF

Kampens spiller Tobias "Bøf" Sloth mellem stængerne bag Simon A.

En god og jævnbyrdig kamp endte med en udesejr på 2-3 til gæsterne fra Sparkær.

Et ikke helt misvisende resultat, selvom vi gerne ville have haft hevet et enkelt point med hjem efter kampen. Især fordi vi i overtiden, med mulighed for udligning, brændte en gigachance fra halvanden meters afstand til målet.

Sparkær er uhyggeligt effektive på omstillinger, og har i Kasper Møller en angriber, som volder de fleste forsvarsspillere store problemer. Fredag aften nettede han 2 gange og Oliver Andersen 1

Sparkær kom i front efter 13 min., men Patrick Thorsager udlignede i 41.min. på Simon Hermanns fremlægning.

Desværre straffede Sparkær en mindre kommunikationsfejl i første halvlegs overtid og bragte sig på 1-2.

Knap var 2.halvleg sat i gang før den stod 1-3, da omstillingstoget fra Sparkær udnyttede en opspilsfejl.

Peter Lund reducerede med ca. 10 min., men desværre havde vi ikke evnerne til at få den sidste scoring sat ind.

Vi spillede alt i alt en godkendt med fornuftige opspil og chancer, men vi manglede igen-igen den sidste skarphed i indlæg og afslutninger.

Tobias “Bøf” Slot blev suverænt kampens spiller - dog på en uvant post, da han vikarierede for sygdomsramte August Ivik i målet.

Se flere foto fra kampen via dette link.