Låstrup heppede på Hærvejsløbet 2022

370 mountainbike cykelryttere havde i år indløst billet til den rute i Hærvejsløbet, der starter i Fjordklyngen og slutter i Viborg. 85 km på stier, veje og på mountainbikespor. Turen startede ved Kultur og Fritidscenteret i Ulbjerg, gik over Sundstrup, Lynderup og Nr.Rind inden rytterne fra Nr.Rind cyklede forbi Tougaard Kartofler og videre forbi Vestergaard til savværket. Herfra videre til Engedal og derfra over Borup til Ugelris.

Fjordklyngen stod for 3 depoter på ruten gennem Fjordklyngen. ´Ved starten i Ulbjerg var der ét morgenmadsdepot, i Nr.Rind var der frugt og drikkevaredepot. I Skals var der frokostdepot på torvet ved Torvecaféen. Sundstrup, Låstrup og Skringstrup blev også passeret af rytterne på turen. Her havde byerne fået mulighed for at søge 1.500. – kr. for at gøre det festligt for deltagerne at cykle gennem byerne.

I Låstrup blev det til en Pop-Up bar fra Borup Idrætsforening ved Låstrup Forsamlingshus. Her blev der lavet musik fra Nr.Rind og Låstrups fælles soundboks og byens borgere blev inviteret til at heppe på cykelrytterne. Ved forsamlingshuset var der også opstillet en sæbeboblemaskine, så rytterne mens de modtog låstrupborgernes heppekor skulle cykle gennem en sæbebobleregn.

Pengene til arrangementet blev brugt på at invitere byens borgere på gratis kaffe og rundstykker og så var der gratis fadøl i Borup Idrætsforenings  Pop-Up Bar.

35 borgere fra Låstrup mødte op til heppekoret og hvilken fest det blev. Der blev virkelig heppet på cykelrytterne og der blev kvitteret med tak og jubel fra rigtig mange af cykelrytterne.  Det gav cykelrytterne et boost til deres videre cykeltur efter at have tilbagelagt ca. en tredjedel af ruten.

Tak til låstrupborgerne for opbakningen til arrangementet.

Låstrup Lokalråd

Se flere billeder via dette link. 

Se video fra heppekoret via dette link.