Referat Borup IF serie 3 ude mod Sparkær IF

Borup spillede 0-0 i topopgøret i Sparkær.

En kamp hvor begge hold manglede nogle folk, hos Sparkær var savnet af deres anfører Oliver Andersen stort, mens Borup manglede efterårets topscorer Rasmus Abildskov og den stærke forsvarsspiller Magnus Nielsen.

Borup sad total på kampen i første halvleg, hvor det ene angreb efter det andet kørte ned mod Sparkærs stærkt spillende målmand. Borup spillede godt, men manglede lige den sidste aflevering inde foran mål. Borup pressede godt på og fik et hav af hjørnespark, men dem tog Steffen Berg sig af i Sparkærmålet, og han tog også en masse indlæg, før de for alvor blev farlige.

Begge holds spidsangriber måtte desværre udgå med skader. Først Sparkærs Kasper Møller, og i det 35 måtte Borups Peter lund bæres fra banen med en knæskade.

Det blev 0-0 ved pausen.

I anden halvleg kom Kasper Møller på banen igen og fik også en friløber, som August reddede. Også Daniel Brøns havde en halvstor chance efter et hjørnespark, som blev afværget til et nyt hjørnespark.

Men ellers var det Borup, der igen stod for spillet, hvor en godt spillende Alfred Mikkelsen huserede i højre side.

Sparkær fik de sidste 10 min. 2x10 minutters udvisninger og trykket var stort mod Sparkærmålet. Største chance tilfaldt Alfred, da han helt fri og tæt under mål hamrede bolden over. Lige efter reddede Sparkær-målmanden Markus Enevoldsen alene igennem.

Simon Herman havde også et flot skud, som snusede forbi målhjørnet.

3 min. før tid kom chancen, som kunne havde afgjort kampen. Enevoldsen spillede Christian Malik helt fri, men Steffen Berg reddede det ene point til hjemmeholdet med en flot redning.

Så kampen endte 0-0 og begge hold ligger nu side om side på førstepladsen i en tæt pulje.

Borupspillerne var skuffede efter kampen, men kan se tilbage på en forbedring, at man trods alt holdt nullet endnu engang.

Dagens spiller blev August Ivik, der gjorde det fantastisk i Borupmålet.

Næste kamp er hjemme mod Viborg fredag den 26. august kl. 1900.