Referat Borup IF serie 3 ude mod Ørslevkloster

Lørdagens kamp i Ørslevkloster endte med en fair 2-2 deling. Borup sad på 1.halvleg og ØK på 2.halvleg.

Hjemmeholdet fik en drømmestart og bragte sig i front i det 6.min med 1-0 efter klumpspil, hvor defensiven var lidt for passiv.

Scoringen vækkede udeholdet, som tog taktstokken og styringen af kampen. Efter 15 min. blev det 1-1 ved Christian Malik på et af hans karakteristiske signaturafslutninger, hvor han fra venstresiden skærer ind i banen og placerer bolden over i det lange hjørne. Optakten var forrygende omstillingsspil iscenesat af Peter Lund og Simon Hermann.

I det 22.min. blev det 1-2 ved Johan Nielsen på et flot lob over keeperen efter en fremragende stikning af Steffen Frederiksen.

Der var optakt til yderligere scoringer i 1.halvleg, men det blev desværre kun ved 1-2.

Kampbilledet ændrede sig radikalt i 2.halvleg, hvor ØK’s fysik og energi trykkede os i bund, og den hårde og knoldede bane gjorde det samtidigt svært for os at fastholde bolden. Så det blev mere fysisk betonet spil, og som bekom hjemmeholdet vel.

ØK udlignede til 2-2 allerede 5 min. efter sidebyttet, da anfører Thomas Ramsdahl får for meget tid og plads på et hjørnespark til at heade udligningen ind.

Kort efter slap hjemmeholdets Rasmus Skov uforstående for en udvisning, da han som sidste mand nedlagde Christian Malik uden for feltet, men vi måtte nøjes med det frispark, som kampens dommer Gert Aaby tildelte. Simon Hermanns efterfølgende frispark var tæt på, men manglede lige den sidste præcision. Ligeledes var Peter Lund tæt ved at tackle bolden i mål, da ØK-keeperen sov lidt ved en tilbagelægning.

De helt store chancer udeblev den resterende del af kampen. ØK’s Peter Skovgaard havde dog en stor chance 5 min. før tid på flot forarbejde af Simon Rasmussen, og ligeledes havde vi en stor mulighed ved Magnus Elkjær i overtiden, men desværre tog bolden et skævt opspring, da Magnus lige skulle til at afslutte, så bolden røg langt over mål.

Ærgerligt vi ikke kunne fastholde det gode momentum fra første halvleg, men med 2.halvlegs udvikling var vi tilfredse med sæsonen fjerde pointdeling, da slutfløjtet lød.

Kampens spiller blev Magnus Nielsen, men også gode indsatser af Simon Hermann og Peter Lund.