Referat serie 3 Eastside - Borup IF

Tirsdag aften skulle Borup ude mod Eastside, have vendt skuden efter 4 nederlag på stribe. Eastside havde endnu ikke fået point, så det var vigtigt for Borup IF at sikre sig de 3 point mod en af de nedrykningstruede hold. Kampen blev spillet på kunstgræs, sent tirsdag aften, så spillerne skulle lige finde sig til rette på underlaget. Kampen startede fint for Borup med nogen gode chancer, som desværre ikke blev udnyttet til mål. Eastside kommer lidt bedre med i kampen og presser til tider Borups forsvar godt. Ikke mindst grundet et gult kort til Jakob Lyngsøe.

Kort før halvleg spiller Borup sig godt igennem og får sat Magnus Dahl godt op til en chance. Han når dog aldrig at få afsluttet chancen, da han bliver nedlagt i feltet, og helt korrekt bliver der dømt straffe til Borup. Frederik Hvid tager bolden og score sikkert til 1-0

I anden halvleg kommer Eastside godt ud og presser Borup, til nogen fejl. 3 minutter skulle der kun spilles før Eastside score til 1-1. Det skete efter et kontra angreb, hvor Borup forsvaret blev løbet over ende af en yderst hurtig Eastside spiller.

Efter scoringen skulle Borup finde sig selv igen. Det blev gjort via hårdt arbejde og vilje. Eastside modtog et gult kort efter at have gået hårdt i ryggen på Johan. Det gjorde, at der blev lidt bedre plads til de offensive kræfter at arbejde på. Igen tog Magnus Dahl sagen i egen hånd og bragede bolden ind i Venstre målhjørne, efter et flot ryk ind i banen fra højrekanten.

Borup satte sig på resten af kampen og i overtiden afgjorde Malik kampen til 3-1 med et flot mål.