Referat serie 3 Borup IF - Nørager-Rørbæk IF

Borup serie 3 skulle prøve at følge op på den fine sejr mod Skals, da holdet Store Bededag mødte topholdet fra Nørager.

Borup startede fint og sad godt på spillet de første 10-15 minutter uden dog at komme til de helt store chancer. Den første reelle chance til Borup var da Magnus Nielsen i det 20. minut kom til en kæmpe hovedstødschance efter et godt hjørnespark af Christian Malik. Hjemmepublikum og medspillere troede, at bolden gik i mål, men den gik desværre i sidenettet.

Langsomt overtog Nørager spillet og et par gange brændte det på foran Christian Mønsted i Borup målet. Det gik godt indtil i kampens 30. minut, hvor det gik galt for Borup, da Nøragers farlige angriber blev spillet fri og scorede med et tørt hug uden chance for Christian Mønsted.

Nørager forsatte de gode takter halvlegen ud, og Borup kunne ikke rigtigt finde sidste weekends fornemme spil fra Skals kampen frem. 0-1 ved pausen kunne Borup være godt tilfredse med.

I 2. halvleg og efter et par udskiftninger, startede Borup igen bedst de første 15 minutter.

Første halvleg gentog sig dog, og Nørager kom ind i spillet igen. Pludselig slog Nørager contra, og så stod der pludselig 0-2. Mark Vad, der var skiftet ind på Borup holdet i pausen, fik i løbet af 2. halvleg ikke mindre end 3 gode chancer. Den største, da Peter Lund glimrende spillede ham fri, men skarpheden var der ikke, og chancerne blev ikke omsat til mål. Det blev chancerne til gengæld i modsatte ende, hvor Nørager på 5 minutter midt i halvlegen scorede til 0-3 og til 0-4.

Derefter kørte Nørgaer/Rørbæk IF stille og roligt sejren hjem. Hvis de holder det niveau så er de uden tvivl storfavoritter til at rykke op. Især Nørager/Rørbæks offensive spillestil ligger på et højt niveau set i serie 3 perspektiv.

Borup kom ned på jorden igen, men skal hurtigt rejse sig igen. Allerede søndag den 26. maj kl. 1900 møder holdet Hersom/Bjerregrav IF, der ligger 2 pladser over Borup med 2 point mere på kontoen. I første runde mod Hersom/Bjerregrav IF var Borup det hold, der havde det ene angreb efter det andet. Se sammendrag af disse angreb på denne video.

OBS: Fjordklyngebussen er igen booket til næste udekamp i Bjerregrav. Afgang fra Låstrup kl. 1830. Ring eller skriv til Morten på 41783523, hvis du/I ønsker at komme med bussen til Bjerregrav og splejse om udgiften.

Anders Tougård blev kåret som dagens spiller, hvor langt de fleste spillere manglede niveau set i forhold til sidste weekends kampe.

Kampens spiller Anders Tougård bagerst. Forrest Lasse Braad.

Se flere fotos fra kampen på dette link.