Kathrine Bach Møller

Ida Velling Gundersen

Sara Just Poulsen

Udskiftere: Maja Ploumann og Camilla Porup

En meget, meget skidt og uinspireret indsats endte med et fortjent nederlag til Støvring - et hold, vi havde slået to gange tidligere i foråret.

Et hurtigt føringsmål til værterne fik vi vendt til en 1-2 føring. Først ved Line Østergaard på straffespark begået mod Ida Velling, da hun blev nedlagt af Støvrings keeper. Ida landede skidt på lænden og måtte senere lade sig udskifte. Bagefter føringsmålet ved netop Ida Velling, der inden udskiftningen nåede hun at bringe SUB09 i front på Line Østergaards fornemme forarbejde.

Efter 1-2 scoringen var der ro og overskud, men desværre udlignede Støvring kort før pausen til 2-2 i en situation, hvor SUB09 defensiven var noget passiv.

Lige efter pausen blev det 3-2, hvor manglende indgreb i feltet blev straffet prompte.

Støvring vandt på vilje og fight. Ikke fordi de spiller godt fodbold. Så det var ærgerligt, at det var imod netop dem, at vi ikke magtede at sætte 3 points på kontoen.

I overtiden ramte SUB09 stolpen, men det havde ikke været fortjent, hvis vi havde taget et point med hjem i sportstaskerne.

Der skal strammes gevaldigt op til næste kamp imod det suveræne tophold, AaB. Taber vi der, er vi en del af bundstriden, selvom potentialet er til mere.