Serie 3 spiller hjemme i dag mod Viborg Søndermarken

Borup IF – Viborg Sdrm. (2)

Dagens modstander Viborg Sdrm. er et hold med flere garvede spiller, hvor flere har spillet i højere rækker. Og nu er resultaterne også ved at komme, idet de har vundet deres seneste 3 kampe. Så det kan blive en hård nød at knække i dag. Efter 3 nederlag i træk kom vi endeligt på points tavlen igen i sidste uges vigtige ude kampe i Bjerregrav og Kvik. Først blev det retfærdig nok 0-0 i Hersom/B i en meget chance fattig kamp, hvor ikke meget hang sammen offensivt, men heldigvis stod defensiven godt med den nye målmand Kaare Elkjær i spidsen. Derefter skulle holdet møde Kvik i Aalestrup. Og det skal siges, at det bliv en skrækkelig kamp, hvor man allerede efter 25. var bagefter 2- 0. Vi fik dog udlignet før pausen bl.a. på et drømme mål af unge Johan Nielsen. I anden halvleg blev spillet en anelse bedre, men man skulle frem til 8 min før tid før Peter Lund afgjorde kampen på straffespark.

Nu er holdet pludselig på 3. pladsen, en stilling som skal forsvares for at komme fri af nedrykningspladserne.

Vi er stadig hårdt ramt af skader. Christian Mønsted, Mikkel Larsen og Christian Malik ude med skader resten af foråret. Kim Hermansen og Peter Lyngsøe Lund blev fiberskadet i sidste kamp og må stå over i dag. Heldigvis er alt ikke sort, idet Victor Lytzen der lige er kommet tilbage efter sin ankel skade viste god form i Kvik, og brormand Oliver Lytzen er med igen efter en ufrivillig pause.

Vores store udfordring på grund af skaderne, er at samle nogenlunde det samme hold fra kamp til kamp, så der bliver mixet et del på holdene, og det lider både serie 3 & 4 under. Senest lykkedes det dog for begge hold at hente sejre.

Forventninger til kampen i dag. Vi har haft 2 udebanekampe i streg, som har givet 4 point, som i vores skades situation kan godkendes. På hjemmebanen i dag forventes, at man virkelig så gir alt man har i sig, og at vi ser et hold som møder op med fuld energi og lyst til at vil bevise, at vi selv med gode spillere der sidder udenfor, er bedre end de 10 point der står på pointtavlen, og at hjemmebanen giver det sidste til, at vi hiver en sejr i hus. Borup IF ønsker hermed go’ kamp