Referat serie 3 Løgstrup-Ravnsbjerg - Borup IF

Borup serie 3 fik en større lussing, da holdet mødte Ravnsbjerg/Løgstrup på udebane i Løgstrup. Her kom Borup i karlehænder og måtte se sig slået med cifrene 8-0 efter en pinlig indsats, hvor intet lykkedes.

Allerede efter 45 sekunder lagde bolden i målet hos Christian Mønsted. Dårlig start mod et stærkt hold, som Borup på forhånd havde forventet ville være svære at hamle op med. Borup var derefter godt med i de efterfølgende de 15 minutter, og havde da også en stor chance for udligning ved Johan Nielsen. Derefter afgjorde Ravnstrup/Løgstrup kampen med yderlige 3 mål i løbet af halvlegen.

I anden halvleg var billedet det samme. Borup var rigtigt godt med i starten, og bedst som man troede at man havde fået sat en prop i og kunne begrænse skaden, så slog Ravnsbjerg/Løgstrup til med et mål efter 20 minutter. Yderligere 3 mål blev det til inden dommerens frelsende fløjte lød til afslutning af den ulige kamp. Ravnsbjerg/Løgstrup vandt fortjent 8-0, hvor 2 af målene var på straffespark.

Indstillingen var ganske enkelt ikke god nok ved stillingen 0-2, hvor holdet faldt total sammen. Næste kamp er ude mod Viborg FF på søndag.

Dagens spiller, var holdets mindst ringe spiller i form af unge Johan Nielsen.